JVV 2013
-
Zvoník
- Kontaktovat uživatele:
Jóó, děkuji. To jsem si říkal taky, ale Borůvka byla borůvka. Moc mě to mrzí. Teď mi půjčili na pojišovnu Fabii v dieslu a cejtím se v tom jako v náklaďáku.ufo píše:Zdravíčko a život je přednější,všechno ostatní se dá sehnat
Nemám počítač, jenom mobil.
A nemám velký auto. Smartík zváný Borůvka z Řípu zahynul na poli... Je již nově zastoupen černým Smartkem diesel cabrio pokřtěným Hašlerka!
A nemám velký auto. Smartík zváný Borůvka z Řípu zahynul na poli... Je již nově zastoupen černým Smartkem diesel cabrio pokřtěným Hašlerka!
Zvoníku ahoj, docela špatná událost hlavně že jsi vyvázl zdráv i když pořádný po nehodový stres to určitě byl.
Na srazu jsem si s Tebou chtěl trochu popovídat, ale měsíc na všemožné vyřizování je málo tak Ti držím
a si všechno vyřídíš, "oklepeš se z toho" a opět se vrátíš do pohodového normálu. Ivo
Na srazu jsem si s Tebou chtěl trochu popovídat, ale měsíc na všemožné vyřizování je málo tak Ti držím
Smart40kW MCO1, je to atypické, pohledné a sympatické auto včetně jeho výkonu.
-
Zvoník
- Kontaktovat uživatele:
Už mi choděj zprávy, že na Květnou neděli při mně stáli všichni svatý, že to takhle dopadlo. Ale stejně musím uznat, že Smart je hodně tvrdý auto, protože jsem takto vyvázl dokonce bez pásů a ani polštáře nevylítly a skleněná střecha zůstala netknuta.Ivojah píše: Na srazu jsem si s Tebou chtěl trochu popovídat,
No, budu se snažit do srazu něco najít, ale Borůvka už to nebude....
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohodle dilema se neprestanu obavat. Rozhodnout se spravne jestli to poslat do pole, nebo doufat , ze to nejak vyjde je do pr...e vazne rozhodnuti. Zrejmne jsi zachranil vas oba, Takovym ridicum zlatou medaily. Na proti tomu pan co nedal prednost, by do smrti chodil pesky a prispival na benzin, minimalne.
Naposledy upravil(a) DYK77 dne úte 26 bře 2013, 12:58, celkem upraveno 1 x.
-
Zvoník
- Kontaktovat uživatele:
Na rozhodování tam nebyl vůbec žádný čas. To bylo asi instinktivní... Někde jsem četl, že japonští řidiči instinktivně jednají jinak. Ti zůstávají prý na silnici vždycky, i když se řítí proti jinému autu. Čili, v mém případě jsem měl další možnosti podle japončíků:DYK77 píše:Rozhodnout se spravne jestli to poslat do pole
1. Buď to do něj naprat a počítat, že Smart je tvrdší auto než Citroen Berlingo (viděl jsem na internetu cresch testy čelní srážky Smarta).
2. Nebo to ohnout do jeho protisměru, když on byl v mým protisměru a minuli bychom se jako v Anglii. Jenže! Kdyby za ním jel někdo jiný (tam jsem bohužel neviděl pro horizont), tak bych to napral do něj a byla by to vina moje.
Takže asi tak... Jeho auto zůstalo aspoň v pohodě a on byl slušný, protože neujel. Buďme aspoň rádi za lidskou dobrotu...
Mily smartclubaci, rada by som vam za nas dolu napisanych nechala jeden odkaz:
"vzhladom na to ze zatial neboli uverejnene ziadne konkretne informacie o zraze, mam pochybnosti ci sa vobec bude zraz konat. Pokial nebudu do dvoch dni uverejnene informacie o zraze budem nuteny sa z tejto udalosti odhlasit z dovodu organizacnych zalezitozti (vybavenie dovolenky, a pod.)"
Duri + RavenS., Jurko + Tuška, marek583 + Petra, Kozlikovci, Timo (Pole5tko), Bruska, Oldo Salek + Jindriska, Jirkaal + Hanka, Hanz Radil + Maja, Zuzanama + Vladom, miloracer + Ivka
Dakujem
"vzhladom na to ze zatial neboli uverejnene ziadne konkretne informacie o zraze, mam pochybnosti ci sa vobec bude zraz konat. Pokial nebudu do dvoch dni uverejnene informacie o zraze budem nuteny sa z tejto udalosti odhlasit z dovodu organizacnych zalezitozti (vybavenie dovolenky, a pod.)"
Duri + RavenS., Jurko + Tuška, marek583 + Petra, Kozlikovci, Timo (Pole5tko), Bruska, Oldo Salek + Jindriska, Jirkaal + Hanka, Hanz Radil + Maja, Zuzanama + Vladom, miloracer + Ivka
Dakujem
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova

Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice
ale do dobrych ruk 
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec

Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec
- marko583
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ticho pred burkou? Ci radsej nikto nic?
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
Kto brzdi, prehrava...
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
Kto brzdi, prehrava...
-
Zvoník
- Kontaktovat uživatele:
Nehrote to... Bude? Tak bude. Nebude, tak nebude. Já jsem přišel o milovanou Borůvku, na sraz jsem si vzal dovču, sehnal zastoupení ke zvonům a stejně se tam chystám... A pojedu se Smartem, i když jiným... To proto, kdyby se tam lezlo na nějakej kopec, tak abych ho vyjel jako jezdím na Říp!marko583 píše:Ticho pred burkou? Ci radsej nikto nic?