JVV 2013

srazy, propagace, financování
Odpovědět
kimby

Příspěvek od kimby »

Mili_K píše:Fascinuje mě, jak se prostě nikdy nedá určitým lidem zavděčit, pokaždé je něco špatně, protože někde hold bylo lépe. Když jedu na sraz, jedu tam kvůli kolektivu a na ten den/dva je mi úplně jedno jaké je ubytování a strava a pokuď mám výhrady, tak si něco poblíž zařídím sám .... nebo ještě jedna možnost - nelíbí se ti to, tak NEJEZDI :wink:

Pevně doufám, že bude KP 2013 .... kdo chce přijede, ubytuje se kde chce a dá si co chce ...
KP bude, ale protože už je sraz JVV, tak chceme udělat srazík podzimní KP, pokud nevzniknou neočekávané věci :-)

Jak jsem už řekla za nás, srazy úplně ztratily své kouzlo a stalo se z toho jen honění za tím nejlepším, priority jinde atd...
Proto jsme si vymysleli KP, min. rok být nemohla, měli jsme bohužel období velkých změn, ale prostě pohoda, sranda, setkání, každý se zařídí dle toho, jaké má požadavky, ale vy jste to zvládli i v "hotelu" hodně předpotopním a přesto jste se tomu dokázali zasmát...více takových lidí!
Mám co mám a jsem za to ráda
Dana

Příspěvek od Dana »

co se ojednaného jídla týká na slovenských srazech jsme dostali itinerář, kde bylo, kromě jiného, napsané i co jsme si objednali k jídlu a to bylo skvělé ,protože některé jídla byly nezapamatovatelné......dá se tím hodně pomoct oběma stranám....
Dana
kimby

Příspěvek od kimby »

souhlasím, Itinerář se později stal součástí srazů, protože si právě dříve lidé některé věci prostě nepamatovali-zkušenost, takže určitě po zkušenostech je toto nutné napsat-každému a tím se věci zjednodušší pro organizátory na místě.
Naposledy upravil(a) kimby dne čtv 28 bře 2013, 22:37, celkem upraveno 1 x.
kimby

Příspěvek od kimby »

marko583 píše: zrazy sa tu orgranizuju hadam uz 5 rokov, mozno viac... pri tomto z hladiska organizacie mam pocit ze sa vraciame na zaciatok. vtedy ked sme sa stretli 15 a boli sme radi, ze sme radi, tak to bolo ok. medzitym bolo X zrazov, ktore uroven postupne zvysovali. Preco sa chceme teraz vracat spat? preco organizator nieje schopny dat dostatocne v predstihu info? ved sa to tu riesi daky ten mesiac, za tu doby by sa dalo vselico prediskutovat, mozno vyriesit inak... aj ked chapem, ze najjednoduchsie je dat direktivu a piste vsetci modrym perom...
Vystihl jsi hlavní problém! A to, že dříve se vše projednávalo veřejně v předstihu, dávalo hlasovat a co prostě vyhrálo většinovým rozhodnutím, tak to bylo.
Proto se stihly zanést požadavky, zvážit kritika a jednat včas!
Nikdy se nedá zavděčit všem, ale plno věcí se vyřešit dá.

Srazy jsou už více jak 5let
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

nuz ale tato tema tu je zalozena od 13. listopatu... to je november ak som dobre pozeral. to su viac ako 4 cele mesiace na riesenie niecoho. a prve konkretne informacie tu boli az po viacnasobnom dozadovani sa dva dni dozadu...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

kimby mas velku pravdu v tom ze najvacsi problem bol ze aspon nejake info sa mohli prejednat verejn, samozrejme ze nebudu vsetci zo vsetkym suhlasit ale mohlo sa prist k nejakemu rieseniu co by chcela vacsina
druha vec: niekto tu spomenul ze sak si mohol vybavit ubytovanie ty, nic v zlom ale ja som ani netusila s kym sa dohadovat, kto co riesi, v akom stadiu riesenia to je atd, proste za cely cas vybavovania tu nebol ani jeden dotaz
a nehadajte sa uz :!: proste si zobereme iny hotel a hotovo...
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec :D
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

RavenS. píše: a nehadajte sa uz :!: proste si zobereme iny hotel a hotovo...
alebo nezoberieme a nikam nepojdeme...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

*1* like
Janík
Smart ACE

Příspěvek od Janík »

To by bylo nejlepší... možná to vypadá, že ani žádný sraz nebude :(
SMART ForTwo MC01 0,6 40kw 2000 Tweety edition - žluásek
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

Preco?
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Dana

Příspěvek od Dana »

kde se ztratil humor?????
Dana
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

RavenS. píše:Preco?
protože si ho nezasloužíte :P furt nějaké připomínky a teď se divíš :? nechápu proč si někde v tichosti si neřekly nelíbí se my tohle udělám si to tedy takhle ....
nechtěli by jste se nad sebou zamyslet a přestat furt remcat? Kazíte tím náladu jiným a chu něco tvořit organizovat.
Mili_K

Příspěvek od Mili_K »

Presne to je ono co jsem psal. Misto toho aby jste ocenili snahu tak jen kritizujete, ja se ani nedivim, ze nikomu se pak uz nechce nic zarizovat.
Kdyz mate vyhrady tak je prestante vnucovat i ostatnim,sejdete se nekde v Blave na benzince a bude klid :D
Smart Forfour 1.5 Passion Aut.
Ford Mondeo TDCi Titanium ´09
Duri

Příspěvek od Duri »

Barbora píše:
RavenS. píše:Preco?
protože si ho nezasloužíte :P furt nějaké připomínky a teď se divíš :? nechápu proč si někde v tichosti si neřekly nelíbí se my tohle udělám si to tedy takhle ....
nechtěli by jste se nad sebou zamyslet a přestat furt remcat? Kazíte tím náladu jiným a chu něco tvořit organizovat.
sa nehnevaj ak to tebe nevadi ako sa to riesi tak budis nekomentuj co si zasluzime a co nie ak to chceli robit mali to robit poriadne alebo sa na to vysrat
a mimochodom mohla si niekolko krad prist na zras na slovensko a by si videla kde je nejaka uroven aj ked nie su vsedci spokojny davame dost dopredu vediet co a ako a kazdy sa moze vyjadrit
ja definitivne nepridem a to uz preto ze nas tam viditelne nechcete tak preco vam otravovat vzduch
toyota celica t2O
smart fortwo cabrio cdi sky blue
smart fortwo 2011 passion
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

myslim si ze tymto s namy oficialne nemusite pocitat. takze my uz nekomentujeme a vy si ty robte po svojom
ObrázekObrázek
Odpovědět