Máte někdo zkušenosti co s tím? Zajít na diagnostiku? Jezdit s tím, nebo radši nejezdit (a jezdit druhým Smarem
Budu rád za jakoukoliv radu
Jura

Prosim prosim, jak jsi potom dopadl s autickem. Mam podobnej problem od doby co se mi roznul trojuhelni tak mi jakoby vypadava rychlost. A potrebovala bych poradit co s tim. Diky mocGreg píše:no nevím, byla to docela rána, nicméně se mi to stalo v nejméně vhodnou dobu (před odjezdem do Německa), ale jsem dobrodruh, tak jsem to risknul a ani porucha ani to hrozné počasí mi nezabránily v 1700km cestě![]()
Během cesty jsem vypozoroval další chování:
1. Někdy při nastartování kontrolka normálně zhasne, při prvním proklouznutí kol se ale rozsvítí a pak už furt svítí.
2. Při rozjedzdu má auto tendenci zabírat, ale po sekundě, když už se rozjíždí to většinou vzdá a efekt jakoby někdo zmáčkl spojku - na displeji "1" ale tůruje do otáček. Dokonce jsem ho tím jednou zneschopnil ještě tady v Ostravě úplně - necha jsem zatůroval a zmizl mi znak, co je zařazeno na displayi, ani po vypnutí motoru se nic neobjevilo. Už jsem si domlouval odtah, když jsem to ještě naposledy zkusil po 10 minutách a najedou oala - bylo tam "N" a auto nastartovalo normálně. Takže když to začne porkluzovat pustit plyn, nechat spadnout otáčky a pak znovu zabrat - není to příjemný ale dočasně se dá.
3. Od výskytu trojuhelníku má problémy se samovolným podřazováním dolů - divně cuká (předtím fungovalo normálně)
4. ABS funguje
Každopádně to co to dělá není normální rozjezd v břečce o kterém mluvíš... Už jsem psal Cardovi, tak snad bude mít v blízké době čas se na to mrknout. Zatím budu jezdit novým![]()
Jinak ti dík za odpověd