Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Janík píše:JVV 2013 Termín konání: 27.4. – 28.4.2013 Místo: Hranický kras Program:
SOBOTA - 10:00 sraz
10:00 – 12:30 pokud se povede, bude exkurze průmyslového podniku náhradní program je návštěva hranické propasti
12:30 – 14:30 přesun na oběd + oběd
14:30 – 18:00 prohlídka Hranické propasti, Zbrašovských aragonitových jeskyní a procházka po lázních v Teplicích nad Bečvou
18:00 - ??? ubytování (ve 3* hotelu s vlastním soc.zařízením) a večerní program
NEDĚLE – Snídaně
10:00 předání pokojů a odjezd směr Lipník
10:30 - ??? prohlídka hradu Helfštýn a ukončení srazu
xlukas.cz píše: a co si budeme nalhavat, tak nekteri tuzemsti lidi bez slovenske delegace neprijedou taky. myslim si, ze si ve stejnem terminu udelali nejakou svoji akci.
smartcars a ani žiaden náš člen či sympatizant neorganizuje žiadnu akciu v termíne, v ktorom sa koná JVV
najradsej robim zle chlapom, ktory maju velke auta a myslia si, ze ma trhnu na cervenej
Po absolvování prohlídky hradu a potom lázní, jsem čekal do 15.00 hod. na parkovišti nad jeskyní, žel nás do vnitřku nepustili se psem. Projela jedna F4 s pražskou SPZ, trochu bloudil, jak já před ním. Udělal jsem pár fotek, "zdechl" mi foák. Mamině nebylo dobře, po nemoci, tak jsme nešli k propasti, ale frčeli domů, snad příště. Nemohli jsme se déle zdržet, máme doma ženy matku, 87 let. http://kuher.rajce.idnes.cz/27.4._Take_jsem_vymetal/
Janík píše:JVV 2013 Bylo to super, bylo s Vámi fajn, těším se na další srazy a všechny Vás srdečně zdravím Radovan Termín konání: 27.4. – 28.4.2013 Místo: Hranický kras Program:
SOBOTA - 10:00 sraz
10:00 – 12:30 pokud se povede, bude exkurze průmyslového podniku náhradní program je návštěva hranické propasti
12:30 – 14:30 přesun na oběd + oběd
14:30 – 18:00 prohlídka Hranické propasti, Zbrašovských aragonitových jeskyní a procházka po lázních v Teplicích nad Bečvou
18:00 - ??? ubytování (ve 3* hotelu s vlastním soc.zařízením) a večerní program
NEDĚLE – Snídaně
10:00 předání pokojů a odjezd směr Lipník
10:30 - ??? prohlídka hradu Helfštýn a ukončení srazu
Já jel po šipkách nahoru, po druhé straně řeky. Kdybych šel k propasti, tak by mne to trklo, ale žena byla po nemoci mooooc utahaná už z Helfštýna. Tel. č. jsem měl a ptal se jen Grega a nějak jsme si blbě rozumněli, proto jsem čekal do 15 h. a pak frčel dom.