MC01 za deště strašně mlží okna
-
tomasmedek
MC01 za deště strašně mlží okna
Zdravím. Můj Smart strašně, ale opravdu hodně moc mlží okna za deště. Není to takové to, že přiběhnete mokří do auta a zamlží se okna, to je normální. U mě je to ale i takto: přijdu suchý do auta, neprší. Jedu. Začne pršet a za chvíli jsou všechno okna jako v prádelně. Zkouším všemožné kombinace, co ventilace nabízí, ale ofoukám na nejvýš přední okno na plný výkon větráčku. Boční jsou zamlžená. Jedu dál, přestane pršet a zamlžení pomalu zmizí...
Dělá vám to také? Nebo mi smartík někde nasává ten déš? Jinak si to neumím vysvětlit.
Dělá vám to také? Nebo mi smartík někde nasává ten déš? Jinak si to neumím vysvětlit.
Smart MC01 r. v. 2001
- Winterwolf
- Site Admin
- Ondrej Sotak
Pozri si, ci nemas ventilaciu nastavenu na vnutorny okruh. Ked som auto kupil oco mi to prepol. Nevedel som o tom, lebo som to nikdy nepouzival, on to tiez nevedel, lebo si myslel, ze len zvysil vykon fukania a pol roka som pri dazdi ci snehu nic nevidel. Potom som nato prisiel. Viem je to somarina, ale ked sa to stalo mne, moze komukolvek 
Smart ForTwo Coupe 0,7 Turbo
Auto, ktore klame telom
Auto, ktore klame telom
-
tomasmedek
Safra, okénkem za spolujezdem skutečně teče
Chmmm. Doufám, že to v servise u pana Martínka v Praze budou umět utěsnit. Díky za radu.
Jinak vnitřní okruh mám opravdu vypnutý
Klima mi nejde, už jsem do ní investoval přes deset tisíc a stejně vždycky médium zmizí, tak na to prdím.
Jinak vnitřní okruh mám opravdu vypnutý
Klima mi nejde, už jsem do ní investoval přes deset tisíc a stejně vždycky médium zmizí, tak na to prdím.
Smart MC01 r. v. 2001