Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrošík píše:Baba měla smolu-měl jsem zrovna hádavou náladu!
He, he... To znám, taky takovou náladu mívám. Je mi dobře, v podstatě mám dobrou náladu ... a chci se s někým poštěkat. Hlavně když vím, že jsem na koni, že na mě někdo něco zkouší a já vím, že ho utřu.
JJ klidně! Akorát dej vědět trochu předem-brácha sním docela dost hrká! A věř že to bejvá pohled pro bohy když tam dojedem a dceruna zaparkuje smarta vedle té H1!
Ale osobně bych toho Hummra nechtěl! Jako jó je to pěkná frajeřina ale na pi.u se stím parkuje a to nemluvím o parkování v podzemních garážích a nebo že ženská sedí cca.metr od tebe-nemáš šanci ji ani pohladit,natož sáhnout na kolínko ! A to nemluvím otom že je to 4místné auto a papíry sk.C!
Včera jsem v Praze viděl dva Smarty. Jeden mi tu horní fotku docela připomněl:
Akorát nevím, jestli tenhle příspěvek nepatří spíš do rubriky: Kdo, koho a kde potkal
Občas se ale bohužel stane, že zaparkuješ vedle někoho, kdo stál blbě dřív než ty...a pak odjede a vypadáš ty jako
Tím toto parkování neobhajuji...ale už se mi to taky parkrát stalo
Přesně tak,zrovna dneska se mi to stalo
Vešla jsem se mezi 2 auta a když jsem přišla,stála jsem tam sama,jako....no jako blondýna