Dnes 11.5. jsme měli cestou ze srazu nehodu. V obci Senice jsme si chtěli ušetřit kousek cesty a jeli jsme nějakou boční cestou. Řídila jsem já. Hustě pršelo. Cesta vedla z kopce, do zatáčky, plno písku a deště. Najednou se mi změnil pohled na svět. Domy, cesta, domy, cesta, protisměr, lehký náraz a už jsme byli v příkopu. Z auta jsme vylezli jak z tanku, akorát poklop byli dveře spolujezdce. Ohledali jsme se, jestli jsme živí a zdraví. Vše ok. ¨
Auto stálo, spíš leželo v asi metr hluboké příkopě. Metr za námi byl betonový nájezd ( který jsme minuli ), metr před námi byl betonový nájezd ( k tomu jsme nedojeli ) a vedle byla betonová zeď ( byl tam příkop ).
Volali jsme Tuške, která ihned přislíbila pomoc. Zalarmovala Ďuriho, který přijel ( z Bratislavy to bylo cca 100 km ). Vytáhli auto, nastartoval ho, projel ho a vše se zdálo být ok. Takže nejen, že jsme minuli všechny nástrahy, nic se nám naštěstí nestalo, ale ještě jsme vyvázli bez poškození auta
krom toho, že jsme byli promočení na kůži

celou cestu domů se auto zdálo v pohodě, ještě zajedu k mechanikovi, který se na něj podívá.
Tímto bych chtěla poděkovat Tuške
a hlavně Ďurimu
. Věřím, že měl po organizování srazu nárok na odpočinek, ale on přijel a pomohl nám. Taky bych chtěla poděkovat Jardovi, který zachoval chladnou hlavu a pokaždé, když jsem měla nával hysterie a paniky, tak mě uklidnil

7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.