Že to říkáš zrovna Ty. To že jsem přestal se srazy a neměl čas na píčoviny má svoje opodstatnění.Gibon píše:A co se týká fora mám zcela opačný názor. Dnes to tady vypadá tak jak to vypadá jen díky tvé péči.
2010 - narodila se nám holka, první rok zápřah jako hrom, nevyspalej, bez financí nazbyt, nebo Kimby na mateřské prakticky bez příjmu, hlídání od příbuzných nula.
2011 - s odřenýma ušima uspořádání setkání KP2012, jediné na co jsme se časově a finančně zmohli, aby jsme zvládli normálně fungovat.
2012 - rekonstrukce nového bydlení a stěhování. 4 měsíce na stavbě, práce do noci, při baterce jsem ještě v tichosti připojoval zásuvky a podobně, zbytek roku po nastěhování dodělávky + chod rodiny. Taky se stalo, že nám IKEA ve 22:00 přivezla nábytek, tak jsem do půl noci tahal sám kartony do 4p. bez výtahu a jiné wifikndace.
2013 - máti kupuje byt, finance nejsou na zbyt, znova montérky a půl roku v prdeli. Následně na to se to začalo srát v práci, dal jsem výpověď, přechod na nové zaměstnání, učení, které trvá do teď a dále pokračuje
2014 - čekáme druhý přírůstek do rodiny, příprava, shánění věcí, lítání. Za poslední 3 - 4 roky vznikly další resty, obě garáže potřebovaly údržbu, auta taky. Kimby je v baráku zvolena jako předseda družstva společenství vlastníků bytových jednotek. Vyklízeli jsme bordel v suterénu, odvoz kontejneru, šrotu a jiné nutné činnosti. Do to péče o devadesátiletou babku a dědu.
Sorry, že jsem neměl čas, na fóru nejsem sám, předpokládal jsem, že je nás tu dost a že ten kdo má čas sem holt občas nahlédne. Jako koníčky jsou pěkná věc, ale nejsou moje priorita a kdo řekne, že klub je u něj na prvním místě, tak není normální.
Na každý pád, nemusím se o tomhle vůbec bavit. Téma je PLOTTER a o tom, že je dva roky k ničemu, vyhozený peníze, což jsem tušil. Kdybych se do toho nezapojil, byl by u Xlukase v pracovně a nikdo by o něm do teď nevěděl, krom jeho kamarádů. Vůči lidem, kteří na něj přispěli, mi to připadá nefér.