Stále nestartuju
Pokud jsou s předpínačem a ne jen obyčejné mechanické, tak si je přečte skrz dráty k předpínači. Určitě je v nich zapsáno výrobní číslo kusu a stav (nemyslím ženatý - vdova).
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
-
Tak jsem zvedavy, co se me zase deje.
Volala zena, ze prijela do prace, zaparkovala a auto je uplne mrtve. Nestartuje, netoci, central mrtvy. Zadna kontrolka dobijeni predtim nebo tak neco. Auto jezdilo uplne ok. Snad je pri vyjizdeni z benzinky 5 minut pred umrenim pry trosku zablblo razeni.
Tajne doufam, ze vyskocil kablik od baterky, ale takove stesti asi mit nebudu
Volala zena, ze prijela do prace, zaparkovala a auto je uplne mrtve. Nestartuje, netoci, central mrtvy. Zadna kontrolka dobijeni predtim nebo tak neco. Auto jezdilo uplne ok. Snad je pri vyjizdeni z benzinky 5 minut pred umrenim pry trosku zablblo razeni.
Tajne doufam, ze vyskocil kablik od baterky, ale takove stesti asi mit nebudu
Smart City Coupe 02', Passion, red/silver, 40kw
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
No, je otázka, co všechno nejde, ono taky když baterka klesne pod nějaké napětí, řídící jednotka nedovolí dělat určité věci, např. startovat apod, ale co všechno, jestli nejde i startovat, nevím, ale pokud nic ani neblikne, to je divný, jako když ti někdo tu baterku vyndal, pokud něco funguje, zkus tu baterku nabít, pokud se dostaneš dovnitř, ale to jde v nouzi zadníma dveřma.
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 

Já to vidím na přerušený kabel u baterky. A nemusí to ani být vidět! Viděl jsem takový kabel po rozříznutí bužírky - vysypala se hromádka bílého prachu a kabel byl ze 3/4 průřezu sežraný, zbývalo jen pár drátků. Takže někomu jinému by se to mohlo sežrat celé.
Nebo ulítnul ten tlustej přívod do SAMky. Nebo tak něco.
Nebo ulítnul ten tlustej přívod do SAMky. Nebo tak něco.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Dopadlo to nasledovne:
prijdu k autu, odemcu, nastartuju a odjedu
fakt nevim co se delo. prolezl jsem auto a nic jse nenasel. akorat vpravo na koberci - jak kdyby na tom hrbu byl mokry flek. u baterky sucho jako jinde. tak nevim. az bude cas zkusim diagnostiku
prijdu k autu, odemcu, nastartuju a odjedu

fakt nevim co se delo. prolezl jsem auto a nic jse nenasel. akorat vpravo na koberci - jak kdyby na tom hrbu byl mokry flek. u baterky sucho jako jinde. tak nevim. az bude cas zkusim diagnostiku
Smart City Coupe 02', Passion, red/silver, 40kw