A stříbrná. Takže znovu a kompletně - černá, červená, modrá a stříbrná. Žlutou jsem taky nenašel.Jindřich píše:Jinak na ebay je ještě modrá a černá .
Výměna oleje
Re: Výměna oleje
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to někdo objednával dejte mi vedět, svezl bych se s ním. Mě by brala stříbrná , nebo klasicky černá.
Tak to je super, že jsou i "normální" barvy
díky.
Více jsem jich také nenašel, ale kdybych to i tak přehlídl a někdo jste našel oranžovou, tak se mi ozvěte, ta by se mi líbila
Dyku, já ji budu určitě objednávat, tak se můžeme domluvit
Více jsem jich také nenašel, ale kdybych to i tak přehlídl a někdo jste našel oranžovou, tak se mi ozvěte, ta by se mi líbila
Dyku, já ji budu určitě objednávat, tak se můžeme domluvit
SMART - Fortwo - 99, 00, 01, 01 - 0,6/40kW
Dobrá
Ještě dotaz na Jindřicha, je opravdu dno vany vyspádované k výpušťáku? Na fotce to tak vypadá, ale raději si to ještě ověřím
A pak ještě, jak je řešen závit v plastu? Jde mi o to jestli to není nějaké fórové, aby to něco vydrželo
Ještě dotaz na Jindřicha, je opravdu dno vany vyspádované k výpušťáku? Na fotce to tak vypadá, ale raději si to ještě ověřím
A pak ještě, jak je řešen závit v plastu? Jde mi o to jestli to není nějaké fórové, aby to něco vydrželo
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
To spádování je tutovka, je to vidět jasně. Ale závit dobrá otázka, mě přijde, že to není ani závit, že tam patří nějaký špunt 
Mně to připadá, že tam je do hmoty zastříknutá kovová matka.
DYKu, černá se dá najít i za 35 € (nevím kolik tam má dopravu), tak přemýšlím buď o dvou levných černých nebo dvou drahých stříbrných. Kdybychom do toho šli spolu, tak bych Ti to samozřejmě mohl přeposlat nějakou českou dopravou, nebo by to bylo k vyzvednutí u mého známého v Ústí. To by šlo, ne?
DYKu, černá se dá najít i za 35 € (nevím kolik tam má dopravu), tak přemýšlím buď o dvou levných černých nebo dvou drahých stříbrných. Kdybychom do toho šli spolu, tak bych Ti to samozřejmě mohl přeposlat nějakou českou dopravou, nebo by to bylo k vyzvednutí u mého známého v Ústí. To by šlo, ne?
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Tak další info - vana je dobře odspádovaná k výpušťáku, ten je na rozdíl od plechové vany uprostřed.kubiq píše:Dobrá![]()
V tom plastu je zalitá bronzová matice, takže žádný strach a má kuželově sražený náběh, takže stačí dát pod šroub O kroužek a dotáhnout obrazně rukou.
Jestě jednou připomínám to perfektní těsnění, dobře sedí a perfektně to těsní a až to budu někdy zase rozdělávat , tak to nebude tak blbě držet, jako tím silikonem !!
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 
Perfektní, děkuji 
Takže DYK a JBC, můžeme objednávat
Takže DYK a JBC, můžeme objednávat
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to jedno kdo mi to objednáte, ale ta černá za 30 je super, ani 35 není k zahození. Nedomluvíme se na objednávku všech tří najednou ?
JBC - tou poštou by to případně šlo.
Kdo mi přihodí tu vanu do košíku jako první, tak mi napište, obratem posílám peníze.
Děkuji
JBC - tou poštou by to případně šlo.
Kdo mi přihodí tu vanu do košíku jako první, tak mi napište, obratem posílám peníze.
Děkuji
Bylo by to super, já s ebayem nemám moc zkušeností, takže se bojím abych něco nezmrvil
Jestli máte zkušenosti vy, tak bych se nezlobil, peníze na účet jsou samozřejmostí
Jestli máte zkušenosti vy, tak bych se nezlobil, peníze na účet jsou samozřejmostí
Hele, ta červená vypadá jako trochu tmavší oranžová, ne? http://www.ebay.de/itm/SMART-OLWANNE-RA ... 35e4041099kubiq píše:... a někdo jste našel oranžovou, tak se mi ozvěte, ta by se mi líbila
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
A to je pravda, viď? Na té fotce to jde, ale kdo ví jak to bude ve skutečnosti, pak bych byl akorát naštvanej
Tou černou se nic nezkazí, omrknu kvalitu a pak kdyžtak budu vybírat jiné barvy
Tou černou se nic nezkazí, omrknu kvalitu a pak kdyžtak budu vybírat jiné barvy