Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Měl jsem Smarta rok 2013 a tam se to dělalo přitažením páčky světel k sobě a jejím držením a zároveň stisknutím zamknutí na klíčku. Stisknutím odemknutí se to vyplo. Teď mám ročník 2008 a tam to tak nejde.
Antonym píše:Měl jsem Smarta rok 2013 a tam se to dělalo přitažením páčky světel k sobě a jejím držením a zároveň stisknutím zamknutí na klíčku. Stisknutím odemknutí se to vyplo. Teď mám ročník 2008 a tam to tak nejde.
volal jsem na mercedes praha daimlerova a 4.4. tam mam jet. bud to ma stat 500 kc za aktivaci nebvo 100 eur za dohrani software. samozrejme to je uplne silene a kdybyste nekdo vedel o nekom schopnem levbejsim tak budu moc rad. jsem z prahy..
to zase s vami samozrejme souhlasim tyden s tim jezdim a rozsvecim rucne a silim. to jsem naposledy zazil nekdy v roce 2007 nez jsem koupil minulou octavii a pak superba kde to uz bylo automaticke )
spis jsem myslel jestli nekdo nevi o nekom kdo by to zvladl levneji. prijde mi silene jezdit do mercedesu a platit diagnostiku 500kc ktera to bud vyresi a nebo by se udajne musel stahnout software za 100 eur. tezko asi ale maly servis software stahne zdarma, to si asi predstavuji moc jednoduse
Když jsem to chtěl aktivovat u Roadstera, tak to zkoušeli najít Hoboj a Greg, který podle mě jsou docela zdatný. Nepovedlo se, musel jsem na Chodov. Ale tenkrát to stálo jen 500,- a 80,- € (pokud si to dobře pamatuju).