Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Při zpátečce jakoby vyšlapává spojku. Jednou stačilo vypnout klimu a couval normálně. Potom už necouval ani s vypnutou klimou. A napotřetí couval normálně. Začalo to dělat poté, co se auto vrátilo ze servisu, kde "napnuli klíňák", protože po nastartování pískal. Netuším, zda to spolu může souviset? Dopředu zatím bez problémů. Spojka měněná na 230000, tedy před cca 58000km.
Naposledy upravil(a) tomasmedek dne stř 14 čer 2017, 08:44, celkem upraveno 2 x.
Aktuator? Mně trochu zlobil - při zpatecce se ozvalo bouchnutí. Vyloženě bylo cítit náraz. Vydržela jsem 8 let a pak ho vyměnila to už ale neřadil ani dopředu
Mno, toť otázka. Několikrát jsme sdružovali převodovku přes diagnostiku, ale jestli se to týká aktuátoru, nevím. A měnili jsme tenkrát na obou autech a k tomu nějaké další věci .. myslím, že nový stojí cca 9 tisíc? Starší kolem 6 tisíc. Asi.
Mně se tehdy projevovala závada typický smartovsky - když pršelo nebo byla mokrá cesta, neřadil. Ačkoliv všichni tvrdili, že je to elektrika, tvrdohlavě jsem stála na svým. A pomohlo to
Aj aj. Môže byť len príliš vonku a stačí ho mechanicky (dotlačiť) a elektronicky (dať preškoliť prevodovku) nastaviť, ale je tu aj variant B, že to má proste za sebou. Ona to nie je práve najodolnejšia konštrukcia.
Market, možno to chcelo len očistiť konektor na tom starom Tým, že si dala nový, tak bol konektor čistý - ono by to dávalo aj logiku úmerne tej vlhkosti.
Smart F2 Cabrio Sunray edition - "Van Cleef" - bordový projektil
Smart Roadster - "RoRo" - parkoviskový otĺkánek, ktorého nikto nevidí pri cúvaní...
Mercedes W115 240D 69' - lebo objem (kufra) ničím nenahradíš
Tak dnes byl Smartík v servisu (pan Martínek, Praha - Michle). Cena opravy cca 1500Kč. Na vině prý "kabelový svazek". Nevím, co tím mysleli, ale zatím to jede
Já jsem to špatně napsal, pardon. Tohle samozřejmě chápu. Myslel jsem to tak, že mi nevysvětlili blíže jaké kabely, vedoucí k jakému zařízení apod. Docela by mě to totiž zajímalo, který "kabel" může způsobovat chování z videa, co jsem poslal. Protože pocitově bych vsadil na mechanickou závadu.
Bohužel kterýkoliv kabel k ŘJ a nebo u akurátoru a nebo u čidla převodovky.... Je dost možné, že když ti napínali ten klíňák tak o něco zavadili poničili izolaci nebo konektor...