Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
toho jsem se obaval,zrovna jsem byl venku kdyz zena prijizdela,koukam to musi byt dalkove.Ona nevi co to je ale rekl ji nekdo pri prodeji ze ma 2 x otocit a hlidat si kontrolku.to ze je modra ztoho si hlavu nedela.
A na dotaz jak poznam ze mam roznuto,pres den to nepoznas roznutou palubovku nezaregistreujes
Winterwolf píše: ↑čtv 29 dub 2021, 15:53
Je hezky vidět na páčku světel a doporučuji dodělat denní svícení.
Páčka se hodně hřeje a po čase se vypálí a blbne přepínání potkávačky/dálkové
Ze stejného důvodu já doporučuji dodělat automatické rozsvěcení normálních světel. Když se setmí, nemusím myslet na to, že mám nějaká světla zapínat, protože už dávno svítí! Akorát nejdou dát dálkový, na to se musí otočit páčkou.