Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smarti jsou na ka?d?m rohu, aspo? v centru ps?t sem ka?d?ho ned?l?m nic jin?ho
ale ty ?asy si p??e? do not?sku ne?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
j? dneska v 11hod potkala chlap?ka kolem 40let s kn?rem a br?lemi v tm.modr?m F2 v kombinaci se st??brnou! u stod?lkovsk?ho makra ve sm?ru na ?epy! tro?ku jsme se tam p?edh?n?li..
moni píše:j? dneska v 11hod potkala chlap?ka kolem 40let s kn?rem a br?lemi v tm.modr?m F2 v kombinaci se st??brnou! u stod?lkovsk?ho makra ve sm?ru na ?epy! tro?ku jsme se tam p?edh?n?li..
ud?lals par?dn? fotky housko!
jj ??bl?k mu to nat?el! jinak p?n i pak zabo?oval, tak mo?n? proto! hihi...
jinak taky mus?m potvrdit, n???hodn? setk?n? v ?ep?ch s houskou a sylvou! par?da! t???m se na zbytek sme?ky!
houska píše:dnes v ?ep?ch ?irou n?hodou ??bl?ka i moni
nekecej ?e to byla ?ir? n?hoda