Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahojky mam takovy mensi problem, obcas pri jizde se mi stava (ted je to docela hodne caste), kdyz zacnu intenzivneji brzdit, tak mam pocit, ze mi kola na predni naprave prokluzuji a jako kdyby to drelo. Poradte co s tim muze byt?! Dekuju
Ivanka píše:Ahojky mam takovy mensi problem, obcas pri jizde se mi stava (ted je to docela hodne caste), kdyz zacnu intenzivneji brzdit, tak mam pocit, ze mi kola na predni naprave prokluzuji a jako kdyby to drelo. Poradte co s tim muze byt?! Dekuju
typoval bych to na ABS -pokud to cítíš na brzdovem pedale tak je to OK
Ivanka píše:No na brzdovem pedale ani ne, jen je slyset takove zahuceni
zeby krivy disk?
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
Jak to spatne brzdi "prokluzuje" a je slyset ten kovovy zvuk, jak kdyz mejes dratenkou hrnec, tak je mrtva brzdova desticka. Neodkladal bych to nebo bude mrtvej i brzdovy kotouc.
Tak jsme na to uz koukali a desticky v poradku. Ale zjistili jsme, ze mam spatnou geometrii kol a sjela se mi uplne jedna guma na pravemprednim kolu. Tak zitra hura do Barumu
Tak jem dnes byla na te geometrii v Barumu a tak mi asi po hodine mereni rekli, ze ty udaje vubec neodpovidaji zadnemu typu smarta, co maj v pocitaci a ze mam tak spatne parametry, ze musim nekam do specialky. Tak jedu v patek do smart centra. Mate nekdo s nimi zkusenost?
kdyz jsem byla v lete na geometrii, poe se mi jedno kolo taky vic sjizdelo, tak jsem z toho taky nemela nejlepsi dojem. Byla jsem ve VWservisu tady v ZR. Musela jsem jim pomahat zadavat do pocitace na jakyho smarta se to bude delat a ten vysledek geometrie taky mohl bejt lepsi. Moc jim to proste neslo. Ale reci meli perfektni...jestli budu druha, ktery to auto propadne z toho zvedaku anebo jinej mechanik mi tam rikal, ze jeho dcera chce taky takovy auto, ale ze je ji 6 a ze by to chtela na panenky )