Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no vida, uz jsem myslel ze za chvíli nebude vyrábet vubec a opak je pravdou
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Každý kdo chce FF .. tak zdarma mu to rozmluvím. D?lají to jen pro to aby m?li v?tší odpisy až vyhlásí krach... ani novej FF je nevytáhne do dobrých ?ísel a ani nový F4 což bude jen predelany "A" je z toho taky nedostane.
Tento pochopil.... už dávno jsem vyhlásil na výrobce klatbu, fatmu a rychlé vyobcování z planety. Nepomohlo nic ani u OSN. kdyz su smartnumeric stezoval.