Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
POČASÍ DOBRÉ A JINAK ÙSPĚŠNÝ den namontovány original mlhovky jako bonus stroboskopy a tak se těším až mě budete na srazu obdivovat/mám to celkem rád/v dubnu pak ještě kola abych byl na Rakousko IN
Stroboskopy musí být
Počasí snad tak nějak vyjde :
Vyhlídka počasí od čtvrtka do neděle
Oblačno až zataženo, občas déš nebo přeháňky, na horách srážky sněhové. Nejnižší noční teploty +4 až -1 st.C, nejvyšší denní 5 až 10 st.C.
Na příští víkend to zatím vypadá nejhůře, což je pozitivní zpráva, protože už nemůže být hůř, takže pokud ta předpověď nevyjde, může být jenom lépe
já jedu taky na zimákách nemám čas to přezout ale kdyby to šlo tak bych to hodil na tohle
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
před chvílí jsem jel za 7bmw a neměl od tohoto vzorku daleko
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Přátelé, kamarádi. Kdo jede na letních, tak jede vepředu aby sme ho po cestě naložily a nemusely se pro něj vracet až někde zapadne. Bude to masakr ale všichni táhnem za jeden provaz. Pro jistotu: Kdo vezme vyprošovací vůz?
tak to musí jet první road-star protože jestli napadne tak mu nic nepomůže s těma jeho balónama
DYK77 píše:Proč ne? Vídám auta na "slickách" běžně. Tuhle říkal jeden majitel pneuservisu, že za to dostal pokutu, holt kovářova kobyla .... Laughing
Hele, já jednou obul na auto gumy co pooužíváme na suchu na rally a vydžely mi tam 300 km... Ony totiž mají daleko měkčí směs, takže moc nevydžej. To co člověk vídí na bavorácích a jinej tuningovkách jsou spíš sjetý seriovky.