Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Na stáří se mi to bude hodit
Sice jsem hned na začátku podotknul, že je trošku přerostlá a mohla být mladší, ale zase se mi líbil její kocour , tak jsem to přijal
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Doufám, že tomu vážně nevěříte Jo něco pravdou je a to je...vařím, uklízím, připravuji svačiny, věnuji se patřičně a ráda..Dykovi, ale...s tím netem? To je ležžžž! fuj.
To jo, to s tím úklidem je pravda, ale to já uklízím taky. Strach mi nedovolí, aby bylo doma někde smítko, když se žena vrací z práce. Pro jistotu chodím jíst na balkón
ještě, že jsem v práci a Dyk doma
lež je jen to s tím netem..má ho doma i na mobilu, ale aby mohl být s vámi v kontaktu neustále já v tomto nehraji žádnou roli :-d