Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jo ještě jednu věc jsem nenapsal, cenu
takže na inzerátu byla cena 5999Eur, podarilo se nam jej ukecat na 5900(auto je fakt jak kdyby vyjelo z fabriky!)
a jeste jsem od nej vzal za 200Eur uplne nove zimaky na plechacich
jestli je to dobra nebo spatna cena tot otazka, ale ja za sebe jsem spokojen.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
musel jsem si od ní odpočinout, ale na černou nemá žádná
Asi tusite jaky je muj objektivni nazor na spravnou barevnou kombinaci, tak to nebudu dale rozebirat a jmenovat cerveno cernou se stribrnymi koly, nebot tot spravny kompromis
Panterovi preji hodne stastnych KM je to krasavec za pekne penize ( nizsi porizovaci cena se u nekterych ukazala stejne nevyhodna s ohledem na mnoztvi oprav, ktere nasledovaly )