spotreba paliva
je to úplně se vším dostaneš výplatu kde už platíš a pak už za všechno je to jedno jestli benzín nebo nemovitost.
Platíš daň z převodu né z výdělku
Platíš daň z převodu né z výdělku
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
- road-star
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
To první se mi nezobrazuje.
Leštička je pěkná!
Daj se tím v práci leštit kliky u šéfa?
Já jedu do tohodle, zatím jsem v půlce:
https://www.shellsmart.com/smart/catalo ... 02&pType=c
Jsme se o Vánocích bodově zrujnovali - Ježuch nám v lednu hodil do schránky dvě Z4 na dálkový ovládání! Tak byla asi 14 dní super zábava a krutý souboje, než jsme to zrasili!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. 
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
JJ trefil jsi to. mám doma 6ks vysílaček a jedna lepší než druhá
Tohle by byl 4 pár, ale trochu se bojím toho, že to bude zase shit, protože už mě jednou na Shellce natáhli. Poslali mi kuchyňskou váhu co jsem chtěl, ale přišla úplně jiná, hnusná a ještě nefungovala, tak jsem jim jí odnesl na pumpu s tím, že to si snad dělaj ze mě
a vrátili body
Nejlepší je ty body v akci projezdit a udělat si levnější benzín
Tohle by byl 4 pár, ale trochu se bojím toho, že to bude zase shit, protože už mě jednou na Shellce natáhli. Poslali mi kuchyňskou váhu co jsem chtěl, ale přišla úplně jiná, hnusná a ještě nefungovala, tak jsem jim jí odnesl na pumpu s tím, že to si snad dělaj ze mě
Nejlepší je ty body v akci projezdit a udělat si levnější benzín
- road-star
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda!David0600 píše:stejně je smutný že kvůli tomu protankuješ majlant a dostaneš věcičku za pár korun
Až někdy budem mít nějakou nudnou family káru s velkym kufrem pro kočárek, co bude moct žrát normální 95 (nedejbože disel), tak kašlu na mastej Shell a jsem u Tank Ono pečenej vařenej!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart.