Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
s pritelkyni jsme se probirali starymi obrazky a fotografiemi z detstvi a narazili jsme na skutecnou kresbu z obdobi pred rokem 1985 (pritelkyne se narodila 1980). Z toho plyne nekolik faktu:
a) Smart byl vymyslen pred rokem 1985 v hlavnim meste Kazachtanu Almaty (drive Alma-ata).
b) velmistr ze Swatche (Hayek) ten napad zrejme pekne okoukal a pak s nim behal po automobilkach az ho udal u MB.
c) asi ho budem zalovat o prachy, jak jinak.
Originalni skica Smartu od me pritelkyne, neni to vtip, je skutecna:
P.R.
Naposledy upravil(a) Pajik dne úte 28 pro 2010, 15:22, celkem upraveno 3 x.
že to vymyslel Hayek je známý a to že uspěl až u mb taky
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
kimby píše:
Mě se nic takového nedochovalo, asi bychom se také divili
Moje skici se dochovali, ještě že jsou hluboko v šuplíku u rodičů, ta dvojka z chování co mi tehdá za ně na základce hrozila.... raději nevzpomínat , to byl průser