naše xichtíky ;)
No Chorche, tak tuto štolu, jak psal Dyk, jsme opravdu nenašli
také jsme to tedy po tom, co jsme zjistili, že na začátku sezóny to uzavřeli, vzdali, jen se prošli a odjeli jinam...
Ale vypadá to super, určitě tam zavítáme znovu, díky za fotky!
Sraz v severních Čechách---stojí to tu za to také!
Ale vypadá to super, určitě tam zavítáme znovu, díky za fotky!
Sraz v severních Čechách---stojí to tu za to také!
Mám co mám a jsem za to ráda
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
K restauraci by jsme se vešli, tedy dalo by se zaparkovat blízko, místa je tam dost podle mě.
Už minule jsem říkal, že uděláme srázek tady. To tu s Kimby známe, tak by to byl sraz speciál. Plánovat něco někde, kde to člověk nezná, je o dost náročnější.
Jinak Chorche má super fotečky, holt "Ofrouďák" se nezapře
Už minule jsem říkal, že uděláme srázek tady. To tu s Kimby známe, tak by to byl sraz speciál. Plánovat něco někde, kde to člověk nezná, je o dost náročnější.
Jinak Chorche má super fotečky, holt "Ofrouďák" se nezapře
já se tomu nebráním, do chánova bych se jel podívat i když by jsme tam jeli asi rychle
dělám si srandu, ale fakt bych prubnul i tento kraj sice se vybral krumlov, ale houska má narozeniny pojede radši k tchýni gibon bez housky nepojede a pojedeme tam co si chtěl gibon i houska vybrečet tak těžko říct jestli je to dobré
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
- xlukas.cz
- Smart ACE
tak tak, o krumlovu nejvic kriceli gibon a houska.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
SCHVÁLENO !!! 

2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279

Bože můj, Chánov je obec jako každá jiná, že je blízko Mostu je jedna věc, ale nechápu, spojovat Most s tím, že je to Chánov, že jsou tu jen cikáni a špína, navíc když to řeknou lidi, co to tu neznajídyno píše:Protože Chánov je nejznámější mostecká kulturní pamětihodnost..... já tam třeba nic jinýho neznám.....
Mám co mám a jsem za to ráda
- Chorche
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
vůbec nic proti mostu a vokolí (z leteckýho pohledu mam most tuze rát, protože na letišti je fungující hospoda a rát tam lítam). Ale fak je, že jaxme byly o víkendu na tom výletě a chrápali sme v Bílině, taxe to tam čmoudama jenom hemžilo
Moc bělochů (přes název vesnice bílina) sem tam neviděl 
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Tak jako víš jak, já to třeba neodsuzuju. Chtěl bych se tam jet někdy fakt podívat. Říkal jsem si, pojedu rychle, udělám pár fotek a zmizím. To mi přece toho Smarta nestihnou očesat ne ? No ale pak si přečteš třeba tenhle článek a dozvíš se že tam jezdí jenom novináři a politici protože ostatní se tam bojí a docela mě to odradí.... ono tohle nepůsobí jako nejlepší pozvánka....
Chanov
Malé sídliště na periférii severočeského Mostu. Třináct panelových domů, ve kterých se v současnosti nachází 300 bytů. Obávané, zatracované, navštěvované pouze novináři a oficiálními návštěvami, které se přijely podívat na to, jak žijí Romové v nejzdevastovanějším sídlišti v České republice. Pro Čechy je Chanov symbolem nepřizpůsobivosti a nekulturnosti Romů. V roce 1978 zářilo novotou. Pak obyvatelé Chanova úplně zdevastovali dva panelové domy a řada dalších domů vypadá jako po živelní pohromě. Proč chanovské sídliště takto dopadlo?

Chanov
Malé sídliště na periférii severočeského Mostu. Třináct panelových domů, ve kterých se v současnosti nachází 300 bytů. Obávané, zatracované, navštěvované pouze novináři a oficiálními návštěvami, které se přijely podívat na to, jak žijí Romové v nejzdevastovanějším sídlišti v České republice. Pro Čechy je Chanov symbolem nepřizpůsobivosti a nekulturnosti Romů. V roce 1978 zářilo novotou. Pak obyvatelé Chanova úplně zdevastovali dva panelové domy a řada dalších domů vypadá jako po živelní pohromě. Proč chanovské sídliště takto dopadlo?

Born stupid ? Try again...
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Po poslední reportáži co nakecal Bartoška s Donutilem, vysílané v TV o Mostu, se ani nedivím, jakou představu si lidi dělaj. Je nutný to tu brát takové jaké to je, prostě průmyslová zóna se nezapře. Průmysl ale neslouží jen mosákum že, takže když ten komín nebude stát tady, bude stát někde jinde. Ten kdo tady bydlí, tu bydlí rád a netrpí žádným handicapem, že za kopcem je díra a hned vedle ní Chemopetrol. Staré město je pryč, ale mě jakož to rodákovi, co staré město nepoznal, se mi tady líbí a těžko bych si zvykal bydlet někde jinde. Má to tu své výhody, všude se dá zaparkovat, když jdu, nemusím jít jednou nohou po chodníku a druhou po silnici, protože je všude dost místa.
No páni umělci Bartoška a Donutil to podali vskutku profesionálně. Je vidět, že tu byli oba za doby, kdy Němci bombardovali Stalinovi závody.
No páni umělci Bartoška a Donutil to podali vskutku profesionálně. Je vidět, že tu byli oba za doby, kdy Němci bombardovali Stalinovi závody.