Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
xlukas.cz píše:o vikendu sem videl v kunovicich (UH) cerne h1 (?) na obrovskych chromovych nizkoprofilovych kolech, same chromove doplnky, nalestene. na prazskych znackach
a vcera dalsi. taky plno chromu, ale bylo to jine auto.
Tady v Karline byla pred cca 2 tydny svatba. Pravdepodobne se zenil nekdo delnickeho puvodu, protoze
Počkej tady v Karlině ?? Ty jses taky z Karlina?
Znamej taxi vezl lidi na svadbu prej kam se hrabe hotel Sen a Marešova svaba. Na taxametru bylo 1400kč a oni mu dali 1400euro
Krujva nebudem jezdit s taxikem?
Já si myslím, že by se nějaký hromadný Smart taxi chytlo.... podle mě je spoustal idí co by se chtěli tímhle autem povozit aspoň jednou ... třeba já než jsem si ho koupil tak sem si ho pravidelně chodil na víkendy půjčovat do půjčovny....a pamatuju si že mi vždycky v Mimoni někdo z vás cpal za okno letáčky, což mě tenkrát nehorázně štvalo, že ten Smart ještě není můj
teri píše:kdo je Mik a jak to s ním dopadlo? já jsem neškodný, hodný človíček
Samec Mike. Kupoval Brabuse ale neměl na nájem. Všeho se chtěl zúčastnit, ale nikam nikdy nepřišel. Děsný zapálení, hned chtěl být moderátor a udělat tu pořádek, tak jsem mu tu možnost dal, ale neudělal nic. Takže takový tu už bereme s nadhledem. Nemyslím si že by to byl tvůj případ , ale jak nedorazíš na sraz, pánbůh s Tebou
jj, tak to bylo navíc ještě jednou tvrdil že za náma dorazil na autoshow, ale že nás neoslovil tak těžko říct