Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pane Houzar ten odkaz nahoře odkazuje na novou rubriku kde bylo myšleno, že si každý pro sebe založí nové téma a tam bude vkládat své ukázky. Tohle téma je jen upozornění, že rubrika byla založena. Najdete jí po přihlášení až dole na hlavní straně fóra.
Pane Houzar ten odkaz nahoře odkazuje na novou rubriku kde bylo myšleno, že si každý pro sebe založí nové téma a tam bude vkládat své ukázky. Tohle téma je jen upozornění, že rubrika byla založena. Najdete jí po přihlášení až dole na hlavní straně fóra.
Jsem přemýšlel, jak vy z Prahy budete prezentovat. Buď tam dáte to co už známe, nebo to bude opravdu dlooouhá prezentace Omezení na vlastní čtvr je dobrej nápad
Já jsem se do nedávna vyloženě bál jezdit do Prahy , ale Smartparády mě naučily. Sice trefim akorát na Chodov a k Houskum, ale projedu to bez mapy a navigace