ESP

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
Dawe
Smart ACE

ESP

Příspěvek od Dawe »

Kluci nevite nahodou od ktereho mesice se standartnne montovalo ESP.
Je treba koupit konecne dalsiho ale bez ESP mocss nechci. Popř nevite o nejakem? Koukam, ze tady v čr jich na vyber mocss neni. Jo jeste tam chci klimu:)
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
Panter

Příspěvek od Panter »

standartne od roku 2003, poznas to jednoduse, jakmile ma benzin obsah 699ccm tak ma i esp... u dieselu jedine podle roku
DanielHába

Příspěvek od DanielHába »

Mohl by mě někdo říct jestli mám ESP, mám CDI, 2001, pulse. Nebo jak se to dá poznat. Dík :D
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Máš na palubní desce, respektive na tachometru kontrolku s vykřičníkem v trojúhelníku? Pokud ne viz číslo 5, tak ESP - Trust Plus nemáš ( Pokus tam ta kontrolka je, bude otázka, jestli je aktivní :roll: poznáš na náledí )

Obrázek
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Panter

Příspěvek od Panter »

Daniel: pokud chces nech si zjistit vybavu auta podle VIN ve Smart Centru, at uz u nas nebo v zahranici...
DanielHába

Příspěvek od DanielHába »

Tu kontrolku tam mám, a zhasína sama tak asi tam ESP bude. No uvidíme v zimě.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jak svítí při otočení klíčku jako test, tak to tam budeš mít.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Dawe
Smart ACE

Příspěvek od Dawe »

ESP a trust plus je rozdil. Bohuzel trust neni klasicke ESP, nepriprzduje totiz jednotliva kola, kdezto ESP ano a vyrovnava tim i vetsi smyk. Trust v podstate zjisti prokluz a jen ubere vykon, do rizeni uz ale nezasahne.
Esp je schopno zabrzdit jednotlive kolo a tim zabranit zvetsovani smyku a nastolit tim navrat do jizdni osy. Nicmene pokorit fyziku nedokaze :D
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
Panter

Příspěvek od Panter »

ja uz tenhle rok ESP vyzkousel, pri predjizdeni na mokru, jsem zjistil, ze najednou jedu bokem, tak jsem dal rychly kontra, zablikala kontrolka, udelalo to cuk cuk, hop hop a jel jsem opet rovne, ale ne ze bych si ten zazitek chtel zopakovat! Ted jsem o dost opatrnejsi.... :!:
Odpovědět