Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak ja si koupil pod stromecek Evolve a pujdu to vratit. Mam vysokou skolu a stejne se s tim nedokazu naucit zachazet. Proste me to rozciluje, tak je to neintuitivni a nedotazene.
- co nastavim se nastavi jen nachvilku, takze to musim donekonecna nastavovat znovu (tolerance prekroceni rychlosti treba)
- SW je nedotazeny graficky, je to pomale
- pro aktualizace map se musi na PC nainstalovat programek, ktery je bude stahovat. Akorat pise vytrvale chybu a pada. Starsi stabilni verze nejsou k dispozici. Ceske stranky maji zakaznickou podporu, ktera nefunguje.
- nemuzu nastavit detailneji kriteria pro vypocitavani cesty, takze kdyz treba nastavim, ze chci cestu Praha - Srni metodou Rychle, jel jsem po ulickach IV. tridy a malem jsem si vyrazil zuby.
mama tomtoma akorat v mobilu a mozna by se mi hodily novejsi mapy
tomtoma ma 6.01
a mapy 652.1204
da se neco s tim vymyslet je to tvoreno na symbian tak nevim
jj,souhlas s Panterem,měl jsem kdysi navigaci MY GUIDE,rychle se ji zbavil a koupil loni TOMTOMA 920 T,frknul jsem do ní nedávno nejnovější mapu a super.
Sjezdil jsem vloni po srazech celou republiky a nenechalo me to ani jednou ve štychu.
Takže jak píše Panter,jsou navigace a je TOMTOM.