právě jsem se dozvěděl onu žalostnou zprávu - a pokládám za povinnost o tom informovat ty z vás, kdo o tom ještě neví.
Smarttimes 2009 na které se už od srpna tolik těšíme bylo oficiálně odvoláno a už je jisté že letos žádná taková akce nebude.
Daimler AG vydalo oficiální prohlášení, které je k dispozici na www.smarttimes.at - já jsem si ho s dovolením dovolil přeložit do češtiny v tomto znění:
Vážená Smart komunito
Asi jste všichni zpozorovali, že se v poslední době v médiích. stále častěji mluví o ekonomické krizi, která zasáhla také automobilový průmysl, a to velmi těžce.
To je důvod, proč nemáme jinou možnost než přijmout nákladové opatření ve všech obchodních segmentech Daimler AG.
Bohužel tato opatření se dotýkají i značky Smart, a proto jsme bohužel nuceni pozastavit konání Smarttimes pro rok 2009. Budeme vás informovat v pravý čas o budoucnosti této akce v dalších letech.
Toto rozhodnutí nebylo snadné pro všechny z nás, protože akce má také velmi důležitý význam i pro nás.
V tomto směru bychom ještě jednou chtěli vyjádřit naše díky vám všem za vaši účast a podporu Smart times v posledních letech, a doufáme, že pochopíte naše rozhodnutí.
Přejeme Vám všem Veselé Vánoce a šastný Nový rok!
Váš Smarttimes team.
Tak mě je z toho všeho tak nějak smutno, ale bohužel se asi nedá dělat nic jiného než doufat, že v roce 2010 bude líp.