Pozri, zase vytrhávaš veci z kontextu...o konkurzoch som nenapísala ani slovo, ani len čiarku. Snáď hovorím, že v tomo štáte všetko funguje? Vtipné.dodo555 píše:Nerealne je vačšina toho co pises, to ze mas pred sebou idealny svet je pekne a patri to ako som spominal k veku, tak to proste ma byt, ale jednoducho sa potrebujes par krat sa presvedcit na vlastnej kozi, ze prax je uplne ina ako teoria.
Myslim ze je zbytocne to tu preberat aj tak neuveris ale napr. to co pise lukas o konkurze je v zakone vsetko krasne napisane ale prax ----- niekedy lepsie ani nevediet ake spinavosti sa deju.
Mozete si o tom pisat x stran ale stale to bude o tom, ze ty budes tvrdit ze to co lukas napise nie je pravda lebo v knizkach je ti inak.
Neskor ked budes mat napr. 30 rokov ak si na to spomenies tak si povies , hmm tak ti dvaja mali pravduale medzcasom za najde zase niekto kto ti bude tvrdit ze to co hovoris nie je pravda lebo on sa to naucil inak.
Jedine som sa tu vyjadrovala k tomu, že nie každý obchodník je špina čo nevytvára hodnotu a len okráda ludí a k tomu, že nie každý auditor je chudák čo a chce obra o miesto a vie hovno o tvojej práci!!!
Ďalej som max. spomenula ten fakt, že situácia s tunelmi v 90tych rokoch sa už nikdy nezopakuje...vieš prečo? Lebo už nie je skoro žiaden štátny majetok!!! (to som sa asi naučila z tých knižiek, vieš). Čo sa deje so súkromnými firmami, peniazmi a konkurzami je mi u prdele...proste súkromné vlatníctvo...keď si niekto dovedie firmu do úpadku, tak to je holt jeho bordel...je mi jasné, že sa záväzky neuspokojujú tak ako je to v zákone, no je to riziko podnikania. Máš vedie do čoho ideš. Sažova sa potom vie každý, keď príde o prachy.