Členské příspěvky

srazy, propagace, financování
Odpovědět
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Ja neviem čo sa vôbec čudujem...

Jeden vymaže celý tuning a ostatní ho pomaly lutujú...
Druhý totálne posere migráciu a ešte rozdáva prístupy na počkanie, ale nepovie sa mu na to nič, ešte sa mu dokonca poďakuje...
Pýtajú sa tu prachy (čo je ok, ja som tiež prispela) a nepovie sa na čo (to už nie je až tak ok)...

Ja na to len upozorním a kto je ten zlý? No predsa JA...tse tse, že som si to vôbec dovolila! Ako som mohla! :roll:
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

xlukas.cz píše:nevim, co tady ze sebe porad delas :roll:

taky tady nikdo nechape, proc sis ty pristupove udaje nechavala.
:lol: Haha, tak to je dobrý vtip! Sú tu na fóre v súkromnej správe ako si mi ju poslal. Nikde inde ich nemám. A nehádž to namňa, to je tvoj bordel, že si nezmenil heslo...
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

Zuziiik píše:
xlukas.cz píše:nevim, co tady ze sebe porad delas :roll:

taky tady nikdo nechape, proc sis ty pristupove udaje nechavala.
:lol: Haha, tak to je dobrý vtip! Sú tu na fóre v súkromnej správe ako si mi ju poslal. Nikde inde ich nemám. A nehádž to namňa, to je tvoj bordel, že si nezmenil heslo...
proc bych menil heslo :?: ty si snad sama sobe neveris?
tak to ti asi nikdo neposila soukrome zpravy. kdyby jo, tak bys tam ty udaje uz davno nemela.

je to marne. ja nevim, co se ti posledni dobou stalo, ale cokoliv neni po tvem, tak je spatne.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Lukášku, tu vôbec nejde o to, že si neverím...ale prístupy si mi dal vtedy, keď si o mne nič nevedel a ani zďaleka si ma nepoznal...mohla som by hocikto a ty to vieš. Sú uložené v SZ, lebo som správu s odpoveďou chcela tuším preposla Dykovi. Už neviem, bolo to dávno. Nie je v prijatých, ale v uložených, kam nechodím a ani mi tam nezavadzia.

Mne sa nič nestalo, ale vadia mi tvoje provokatívne a značne agresívne reakcie na mňa a nenechám si to len tak...preto som vytiahla zase ja niečo na teba.
Pajik
Smart ACE

Příspěvek od Pajik »

Pristupy jsou Tve oblibene tema.... Ja bych to uzavrel a hotovo. Uz je to vysvetlene az az...

Zuziik, koukni, z toho jak vztekle kopes kolem sebe je jasny, ze jsi v soukromi na hromade a mas svych problemu dost. Ostatne nedavno jsi se s nami o nektere podelila.

Chapu, je to tezky a vice nez jsme mohli Ti asi neporadime a musis sama. Ale nevylevej si na to nas.

Uprimne, z toho jakym stylem pises je jasne, ze Tvoje poznamky jsou daleko vice emocionalni, nez věcné. Co kdyby jsi se zase vratila zpet k tomu věcnému tonu a urazky a sprosta slova nechala na jindy?
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Pajik píše:Pristupy jsou Tve oblibene tema.... Ja bych to uzavrel a hotovo. Uz je to vysvetlene az az...

Zuziik, koukni, z toho jak vztekle kopes kolem sebe je jasny, ze jsi v soukromi na hromade a mas svych problemu dost. Ostatne nedavno jsi se s nami o nektere podelila.

Chapu, je to tezky a vice nez jsme mohli Ti asi neporadime a musis sama. Ale nevylevej si na to nas.

Uprimne, z toho jakym stylem pises je jasne, ze Tvoje poznamky jsou daleko vice emocionalni, nez věcné. Co kdyby jsi se zase vratila zpet k tomu věcnému tonu a urazky a sprosta slova nechala na jindy?
Ja fakt nikoho neurážam :roll: Len vyjadrujem svoj názor. A ani nemám pocit, že mám nejaké problémy. Práveže ich myslím konečne nemám...ale inak fíha, ty vieš o mne nejako vela :D Sa čudujem, že to držíš v hlave.

Asi mám takú chybu, že sa nechám vyprovokova...ale čo je vela, to je moc...provokácií na moju hlavu padlo dos a ja sa tiež nejako musím bráni.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Zuziiik píše:...mal by si si to tu viac stráži Dyku.
Strážit ? Myslel jsem že už se k tomuhle tématu nebudu vyjadřovat, ale tak ještě něco. Už nevím kdo všechno věděl o Mirovo výpomoci, ale já to od Xlukase věděl a neměl jsem žádné obavy, že by Miro zneužil přístup k databázi, protože to bylo čerstvě po rozjetí fóra na novém hostingu a Xlukas měl databázi zálohovanou. Od té doby je databáze zálohována každý den, takže pokud by jsi s tím něco udělala , dá se to obnovit. Možná jsem s Xlukasem trochu moc důvěřivej, ale prostě tak to bylo , a podezírat každého že je magor , kterej tady chce škodit, to taky nejde, takže nechápu o čem se tu teď bavíme.
Že jsi nevěděla na co se přispívá, tak to bych pochyboval, protože jsem to psal krátce po tvé registraci ( připomínám, že tady http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=620 ) a pokud Ti něco nebylo jasné, tak stačilo říci, mohli jsme to probrat třeba tady http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... sc&start=0
Jestli si teď vyčítáš, že jsi přispěla, stačí se zmínit a můžeme Ti to vrátit. Fakt mě nebaví číst to tvoje strašení a hašteření se s Xlukasem. I kdyby jsi věděla 1000x víc o SQL než on, tak je to jedno, protože nám vytrhnul trn z paty tím, že se jako jediný začal o přetažení fóra na lepší místo zajímat. Od té doby se stal naším parákem a má důvěru.
Je mi jasný, že budeš chtít mít poslední slovo, takže očekávám nějakou univerzální odpověď na kterou už nebude potřeba odpovídat a budeme se bavit zase normálně na nějaké jiné téma.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

S celého příspěvku mě nejvíc zaujala věta "děláme zálohu každý den"
A proč? :D
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Má tu někdo mobil? Zavolejte Choholouška :lol:
Obrázek Obrázek
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

DYK77 píše:
Zuziiik píše:...mal by si si to tu viac stráži Dyku.
Strážit ? Myslel jsem že už se k tomuhle tématu nebudu vyjadřovat, ale tak ještě něco. Už nevím kdo všechno věděl o Mirovo výpomoci, ale já to od Xlukase věděl a neměl jsem žádné obavy, že by Miro zneužil přístup k databázi, protože to bylo čerstvě po rozjetí fóra na novém hostingu a Xlukas měl databázi zálohovanou. Od té doby je databáze zálohována každý den, takže pokud by jsi s tím něco udělala , dá se to obnovit. Možná jsem s Xlukasem trochu moc důvěřivej, ale prostě tak to bylo , a podezírat každého že je magor , kterej tady chce škodit, to taky nejde, takže nechápu o čem se tu teď bavíme.
Že jsi nevěděla na co se přispívá, tak to bych pochyboval, protože jsem to psal krátce po tvé registraci ( připomínám, že tady http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=620 ) a pokud Ti něco nebylo jasné, tak stačilo říci, mohli jsme to probrat třeba tady http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... sc&start=0
Jestli si teď vyčítáš, že jsi přispěla, stačí se zmínit a můžeme Ti to vrátit. Fakt mě nebaví číst to tvoje strašení a hašteření se s Xlukasem. I kdyby jsi věděla 1000x víc o SQL než on, tak je to jedno, protože nám vytrhnul trn z paty tím, že se jako jediný začal o přetažení fóra na lepší místo zajímat. Od té doby se stal naším parákem a má důvěru.
Je mi jasný, že budeš chtít mít poslední slovo, takže očekávám nějakou univerzální odpověď na kterou už nebude potřeba odpovídat a budeme se bavit zase normálně na nějaké jiné téma.
Univerzálna odpoveď neexistuje. Ide tu o princíp. Ale ako som už spomínala, ani som nečakala, že by to niekto uznal. Tu je zopár ludí, ktorí sú "neomylní" a tí ostatní majú smolu...nech sa deje čo sa deje.

Čo sa príspevkov týka: na začiatku bola nejaká predstava, nevedelo sa kolko peňazí sa vôbec vyzbiera. Po roku by sa hodilo urobi nejaký review, kolko čo stálo a na čo presne peniaze išli...máš s tým snáď nejaký problém??? Beriem to ako samozrejmos predtým ako začneš pýta príspevky na ďalší rok! Svoj príspevok určite naspä nechcem, ale ani nebudem dáva ďalší, keď má klub x tisíc na účte a mimo zaplatenia hostingu ani pre ne nemá ďalšie využitie. Ak je niečo nové a máš nové plány (okrem hostingu a záloh na vlajočky), tak sem s nimi...
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

byl jsem to opet ja, kdo je puvodcem vyzvy, zda by se nemelo novym clenum, kteri se tady celkem aktivne pohybuji a bylo jim forum uzitecne, tak nenapadne a nenasilne pripomenout, ze maji moznost podporit klub financnim prispevkem.
proc? prave proto, aby se zrovnopravnilo postaveni. aby to nebylo tak, ze nekteri plati a nekteri jsou tu "zadarmo".
a ze se nevi na co se prispevky vybiraji? no, kdyz na to prijde, tak se za prispevky muze poridit klubove auto, najmeme si pravnika, danoveho poradce, klubovy autoservis. tech moznosti je tolik. jenomze je to o penezich. kdyz nebudou penize, tak nema smysl o nejakem crossbladeovi vubec uvazovat

:) :D :lol: :-)))
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Zuziiik píše:Tu je zopár ludí, ktorí sú "neomylní" a tí ostatní majú smolu...nech sa deje čo sa deje.

Mezi jakou skupinu se řadíš? A se pobavím.
Zuziiik píše:..na čo presne peniaze išli...máš s tým snáď nejaký problém???
Samozřejmě že ne, ale dá se o to říci i jinak !
Zuziiik píše:Ak je niečo nové a máš nové plány (okrem hostingu a záloh na vlajočky), tak sem s nimi...
Jsme demokratické fórum , takže s plány může přijít kdokoliv, s kolika jsi přišla Ty? Pokud teď zaplatíme hosting na další období a zbudou necelé 4.000,-Kč , kolik plánů s tím dáš dohromady, než že to využiješ jako zálohu na vlajky, protože při ceně 230,-Kč za kus s počtem 15ks Ti na více nezbude.

Celková kalkulace

7.600,-Kč poslední skutečný zůstatek

=======================================

-800,-Kč vedení účtu + poplatky za převody
-4.900,-Kč se použilo na zaplacení domény a hostingu + obnova databáze
-2.600,- Kč se použilo na výrobu vlajek a samolepek

+15.900 se vybralo na příspěvcích ( je v tom i návrat výdajů za vlajky )

=======================================

7600,-Kč vypočítaný zůstatek, který samozřejmě se skutečným zůstatkem sedí.

( Všechna uvedená numera jsem zaokrouhlil na celé stokoruny )

Pokud tomu nevěříš, přijeď sem a můžeš si to ve výpisu přepočítat.
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

xlukas.cz píše:kdyz nebudou penize, tak nema smysl o nejakem crossbladeovi vubec uvazovat
:) :D :lol: :-)))
Hele až řeknu Liborovi, že je podezřelej z ulejvání peněz , tak si za ten zbytek bude muset hodit lázně :lol:
Obrázek Obrázek
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

pujde se vožrat a to bude horší :lol:
houska mi už neříká pane
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

DYK77 píše:Jsme demokratické fórum , takže s plány může přijít kdokoliv, s kolika jsi přišla Ty?
pozor, na ty nejblbejsi napady jsu tady ja. gibon uz nejevi zajem, takze prebiram jeho predesle vedeni :wink:
SMART MC01 0,8 CDI Pure
Obrázek Obrázek
Odpovědět