Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak ja jsem lanovkovej a ctyrkolkovej
Ale kdyz nebude pocasi eno nuno , tak nepohrdnu ani pamatkami Pokud mi nekdo postoji jako zivy terc, tak se taky vyradim
Dobre navrhy Cekam ze Gibon prijde s necim revolucnim
kimby píše:ještě je možnost prohlídky a degustace v pivovaru v Č. Krumlově...Pivovar Eggenberg............
takže spanilá jízda by šla od Pivovaru Eggenberg do Pivovaru Budvar v Č. Budějovicích jen nevím, co by jsme degustovali my, co pivo vůbec nepijeme
jsu za 4 kolky a lanovku, dul.
lipno videt nehcete?
pivovar tak akorat na cumendu. jednak pulka pivo nepije a druha bude ridit, tak ho ani nemuze vymyslete spis prohlidku nejake mlekarny nebo stacirny mineralnich vod .
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
kimby píše:ještě je možnost prohlídky a degustace v pivovaru v Č. Krumlově...Pivovar Eggenberg............
takže spanilá jízda by šla od Pivovaru Eggenberg do Pivovaru Budvar v Č. Budějovicích jen nevím, co by jsme degustovali my, co pivo vůbec nepijeme
jsu za 4 kolky a lanovku, dul.
lipno videt nehcete?
pivovar tak akorat na cumendu. jednak pulka pivo nepije a druha bude ridit, tak ho ani nemuze vymyslete spis prohlidku nejake mlekarny nebo stacirny mineralnich vod .
mě se také líbí lanovka, ten grafitový důl a pak čtyřkolky....házela jsem návrhy, které mne zaujali,je toho ale mnohem více, to je jasné....dávejte další.
Mě osobně by se exkurze v mlékárnách či stáčírně min. vod líbila
ten kdo jezdí či jezdil vodu...musí toto vše znát, vůbec Vltava je ráj pro vodáky a nejen je....všechny tyto památky stojí za návštěvu.
Udělala bych nějaký kompromis....jak památku, tak třeba lanovku..zakončeno např. čtyřkolkami....
nebo tak něco...
vltava to je taková D1 já mám raději Lužnici to je nebo lépe řečeno býval to ráj,kdy se ješte dalo zastavit kdekoli v lese
ten odkaz je na ubytování ale momo krumlov by to bylo určitě levnější