Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hned jsem k tomu vzal 10m 1/2" hadice ( tu jsem nakonec zkrátil na polovinu ) a mazal do garáže.
Je to bomba, i bez vodovodního řádu mě překvapil proud vody, do kterého jsem nedal ruku jak to řezalo. Auto pěkně opláchnuté , takže spokojenost. Budu muset akorát vychytat nějaké detaily , a to jak co nejrychleji naplnit hadici vodou, aby čerpadlo nejelo na sucho než nasaje z hadice vodu, jak zajistit hadici v kanystru, aby sála až od dna a nevyklouzla a taky pořešit místo v garáži, aby to nepřekáželo a zároveň bylo rychle při ruce, ale to už je sranda
dolievam, vzdy ked idem umyvat donesiem 10L a dolejem, mam tam 50L plastový kanyster takze aj ked zabudnem tak nevadi.
Mam to stale napojene ani to neodpajam, skusim ti to nafotit, len musim trochu upratat aby to bolo vidiet