Jarni vymetani vyfuku 2009 ( DISKUSE )

srazy, propagace, financování
Zamčeno
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

SOUHRNNÉ_INFORMACE_O_SRAZU_ZDE...

nacouvali by sme do kruku kolem kasny, pokud by nam tam povolili vjezd :D

je jasne, ze by se muselo zadat o povoleni mesto (na tom se uz pracuje) a nasledne to dohodnout s mestskou policii. to je moje prace. myslel sem si, ze je to brnkacka a formalita, ale prd.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
kimby

Příspěvek od kimby »

Luky, ty chceš více (zkoušíš) spíše ten Krumlov..či ty Budějky? Vím, o čem mluvíš...komunikace s úřady, chce to velkou dávku trpělivosti
Mám co mám a jsem za to ráda
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

xlukas.cz píše:treba ted bude spokojena, kdyz ji dolozime, ze jsme dali 5000 za pronajem parkoviste :wink:
To mě taky napadlo :-)
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

kimby píše:Luky, ty chceš více (zkoušíš) spíše ten Krumlov..či ty Budějky? Vím, o čem mluvíš...komunikace s úřady, chce to velkou dávku trpělivosti
v krumlove maji nastavene takove podminky, ze uz loni 5 zajemcu o akci na namesti svuj zamer prehodnotilo a jeli jinam. zadne vyjimky se neposkytuji. maximum je 30 aut bez rozdilu velikosti. trvale parkovaci mista, predzahradky a mistni maji prednost. navic do centra vedou 2 mosty a do pulky kvetna budou jeden opravovat. jsou to jeste skody po povodnich 2002. podle uradu jsou male mesto nevhodne pro poradani podobnych akci. zadne jine vhodne namesti. tim padem jsem bohuzel byl nuceny ukoncit jednani s uradem a zkusil sem se obratit na spravu zamku - na 1. nadvori se parkovat neda, ale maji 2. nadvori, ktere by teoreticky mohlo prijit v uvahu. je otazka, jestli si tam pusti auta. od nich zatim nemam odpoved.

doufam, ze uz zitra budu met stanovicko budejovicke radnice. tim ze nevim, kde bude zahajeni, tak brzdim dyka v zarizovani obeda :-(. vypada to, ze ne, ale naopak hodne to spolu souvisi.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
Obrázek Obrázek
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

DYK77 píše:
xlukas.cz píše:treba ted bude spokojena, kdyz ji dolozime, ze jsme dali 5000 za pronajem parkoviste :wink:
To mě taky napadlo :-)
toto je pravy okamzik, kdy mohla slecna chytra projevit sve uzasne schopnosti *pisk*
prijde az bude vse zarizene a bude zase rozumovat, jak sme to udelali spatne :lol:
SMART MC01 0,8 CDI Pure
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

xlukas.cz píše:...tak brzdim dyka v zarizovani obeda :-(. vypada to, ze ne, ale naopak hodne to spolu souvisi.
šlajfuju :-X
Obrázek Obrázek
kimby

Příspěvek od kimby »

xlukas.cz píše:
kimby píše:Luky, ty chceš více (zkoušíš) spíše ten Krumlov..či ty Budějky? Vím, o čem mluvíš...komunikace s úřady, chce to velkou dávku trpělivosti
v krumlove maji nastavene takove podminky, ze uz loni 5 zajemcu o akci na namesti svuj zamer prehodnotilo a jeli jinam. zadne vyjimky se neposkytuji. maximum je 30 aut bez rozdilu velikosti. trvale parkovaci mista, predzahradky a mistni maji prednost. navic do centra vedou 2 mosty a do pulky kvetna budou jeden opravovat. jsou to jeste skody po povodnich 2002. podle uradu jsou male mesto nevhodne pro poradani podobnych akci. zadne jine vhodne namesti. tim padem jsem bohuzel byl nuceny ukoncit jednani s uradem a zkusil sem se obratit na spravu zamku - na 1. nadvori se parkovat neda, ale maji 2. nadvori, ktere by teoreticky mohlo prijit v uvahu. je otazka, jestli si tam pusti auta. od nich zatim nemam odpoved.

doufam, ze uz zitra budu met stanovicko budejovicke radnice. tim ze nevim, kde bude zahajeni, tak brzdim dyka v zarizovani obeda :-(. vypada to, ze ne, ale naopak hodne to spolu souvisi.
rozumím a trošku se to dalo čekat...od Krumlova, já se fakt přimlouvám i z jiného hlediska, za zahájení v Budějicích...uvidíš, co odpoví
adaneb

Č Krumlov

Příspěvek od adaneb »

Jsem taky spíš pro motokáry než 4kolky,grafit.důl,bowling,pivovar ,lanovku,výšlap na Černou věž a fotku Smartíků pěkně v kruhu pod ní,pušky to bude sranda,protože do mě se hned každý trefí,manželka už byla dvakrát střílet tak je mazanější,přimlouvám se za ubytování pohromadě v jednom penzionu a budou-li volné vory tak jedem.Zámek si dám bude-li kolektiv nebo uplakané počasí. :D
Petr Kačmář

harmonogram

Příspěvek od Petr Kačmář »

Ahoj.Já jen skromně dodávám,že penziony mívají slevy na veřejných parkovištích v Č.K.Teda,já jsem loni platil 100,-na den.
Já pojedu už v pátek,jsem od Opavy,takže se mi nechce jet brzo ráno..
Možná sraz by byl lepší v Č.Budějovicích.Přesuny...bych nechal na někom,kdo to tam dobře zná,protože stačí nějaká blbá objížďka a všechno plánování je v pytli.Dobré by bylo mít i nějaké varianty,že v případě časových problémů by se něco rychle změnilo.Pokud čtu příspěvky (jsem tu nový),tuším dobré lidičky,které změna jen tak nerozhodí.Pokud by někdo "prudil",a se jde vycpat.Vím,jak je těžké něco organizovat-dělal jsem to mockrát a téměř nikdy to neklaplo na 100%.Tak přeju šastnou ruku-hlavně v jednání s MP....
Petr
DYK77 píše:Potřebujeme spíše poradit s časovým harmonogramem :roll:
Pokud se má něco stihnout navrhuji sraz už v 10:00. To by však pro většinu znamenalo výjezd ještě před 6:00 ranní.

Xlukas navrhuje shromáždění na náměstí v Českých Budějovicích a spojit to s cca dvouhodinovým obědem. Nejsem proti, ale dá se to vyřešit i shromážděním před naším hotelem v Č.Krumlově.

Po obědě by se slušelo ubytovat se. Zkrátka vzít klíče a zaplatit. To je asi na hodinu.

Pak prohlídka nějaké turistické atrakce v ČK. Jenže to už je skoro 15:00 a např. v grafitovém dole je to poslední prohlídka do které se všichni nevejdeme.
Xlukas navrhuje rozdělit celou skupinu. 1/2 na zámek nebo lanovku , druhá 1/2 do dolu.

Já navrhuji skupinu nedělit a více pořešit prostoje. Nechci spěch, ale čas by se dal ušetřit obědem hned vedle hotelu a zatím co by jiní dojídali, ti první najedení už by si vyřizovali ubytování, takže by nevznikla u recepce fronta.

Asi v 18:00 nebo 19:00 by začala cca dvouhodinová večeře, takže od 21:00 by mohl začít dvouhodinový bowling a volná zábava

Jednotlivé činnosti nelze na sebe nalepit. Je nutné prohlídnout mapu a zahrnout do harmonogramu také přesuny. Vše musí mít nějakou rezervu, protože vždy dojde k nějakému zdržení.

Takže to sem dávám k připomínkování a pokud má někdo nápad jak navrhnout časovou osu a co do toho vložit, tak sem s tím.
kimby

Příspěvek od kimby »

Pane Petře, pokud chcete jet a jste i pro hromadné ubytování, zaregistrujte se (jiné téma), je předběžně zamluven velký penzion, zatím ještě volná místa jsou...

Přesuny se zvládli i v minulosti, zvládne se to i letos, kluci jsou šikovní :-)
Petr Kačmář

registrace

Příspěvek od Petr Kačmář »

Poslal jsem registraci na smart.forum@email.cz.
kimby píše:Pane Petře, pokud chcete jet a jste i pro hromadné ubytování, zaregistrujte se (jiné téma), je předběžně zamluven velký penzion, zatím ještě volná místa jsou...

kimby

Re: registrace

Příspěvek od kimby »

Petr Kačmář píše:Poslal jsem registraci na smart.forum@email.cz.
kimby píše:Pane Petře, pokud chcete jet a jste i pro hromadné ubytování, zaregistrujte se (jiné téma), je předběžně zamluven velký penzion, zatím ještě volná místa jsou...

tak paráda :D *1*
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Re: registrace

Příspěvek od DYK77 »

kimby píše:
Petr Kačmář píše:Poslal jsem registraci na smart.forum@email.cz.
tak paráda :D *1*
Máme to podchycený, bez obav :idea:
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Re: harmonogram

Příspěvek od DYK77 »

Petr Kačmář píše:Ahoj.Já jen skromně dodávám,že penziony mívají slevy na veřejných parkovištích v Č.K.Teda,já jsem loni platil 100,-na den.
Já pojedu už v pátek,jsem od Opavy,takže se mi nechce jet brzo ráno..
Možná sraz by byl lepší v Č.Budějovicích.Přesuny...bych nechal na někom,kdo to tam dobře zná,protože stačí nějaká blbá objížďka a všechno plánování je v pytli.Dobré by bylo mít i nějaké varianty,že v případě časových problémů by se něco rychle změnilo.Pokud čtu příspěvky (jsem tu nový),tuším dobré lidičky,které změna jen tak nerozhodí.Pokud by někdo "prudil",a se jde vycpat.Vím,jak je těžké něco organizovat-dělal jsem to mockrát a téměř nikdy to neklaplo na 100%.Tak přeju šastnou ruku-hlavně v jednání s MP....
Petr
Jo tak Opava to je fakt daleko. Loňské Letovice nebo předloňská Kroměříž byly podstatně blíž :) ,ale musí se to prostřídat trošku.
S parkováním by jsme neměli mít problémy je už v ceně ubytování, a od hotelu k restauraci dojdeme, je to kousek. Hotel vlastní restauraci nemá, protože kolem je prý spousta podniků , takže se vaření prý nevyplácelo a dělají jen ty snídaně.
S programem a alternativním řešním není problém. Problém je čas a to že nikdo neví jaké bude počasí, takže říci jednoznačně, že vyrazíme na lanovku, to bohužel nejde. No něco ukujeme :)
Obrázek Obrázek
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Právě jsem poslal objednávku na exkluzivní počasí :!: :wink: :lol:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Zamčeno