Petr Kačmář píše:Ahoj.Já jen skromně dodávám,že penziony mívají slevy na veřejných parkovištích v Č.K.Teda,já jsem loni platil 100,-na den.
Já pojedu už v pátek,jsem od Opavy,takže se mi nechce jet brzo ráno..
Možná sraz by byl lepší v Č.Budějovicích.Přesuny...bych nechal na někom,kdo to tam dobře zná,protože stačí nějaká blbá objížďka a všechno plánování je v pytli.Dobré by bylo mít i nějaké varianty,že v případě časových problémů by se něco rychle změnilo.Pokud čtu příspěvky (jsem tu nový),tuším dobré lidičky,které změna jen tak nerozhodí.Pokud by někdo "prudil",a se jde vycpat.Vím,jak je těžké něco organizovat-dělal jsem to mockrát a téměř nikdy to neklaplo na 100%.Tak přeju šastnou ruku-hlavně v jednání s MP....
Petr
Jo tak Opava to je fakt daleko. Loňské Letovice nebo předloňská Kroměříž byly podstatně blíž

,ale musí se to prostřídat trošku.
S parkováním by jsme neměli mít problémy je už v ceně ubytování, a od hotelu k restauraci dojdeme, je to kousek. Hotel vlastní restauraci nemá, protože kolem je prý spousta podniků , takže se vaření prý nevyplácelo a dělají jen ty snídaně.
S programem a alternativním řešním není problém. Problém je čas a to že nikdo neví jaké bude počasí, takže říci jednoznačně, že vyrazíme na lanovku, to bohužel nejde. No něco ukujeme