PS: Gibone, navigace už zítra jede z domu
Jinak dojeli jsme v pořádku, nelituji, že jsme z té R4 sjeli, to bylo hrozné, ještě k tomu za tím busem
PS 1: padám totálním vyčerpáním, hezký nadcházející pracovní týden a zase příště naviděnou
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete TADY!
Oldřich Šálek píše:Tak hoši a děvčata bylo to bezva byl jsem spokojený už se těším na příště,díky všem co se o sraz starali a připravovali, přifrčel jsem domů 19hod 10min.denní počítač ukazoval 445km nafta zůstatek 1 litr a myslím že kdo dneska jel po dálnici z Brna na Ostravu tak nevěřil vlastním očím co to je za auto co se mu tlačí na prdel a v zrcátkách ho není vidět![]()
![]()
tak všichni čau Olda(a těch much a komárů na předku HRÙZA)

Rakousko se neplánuje, tam se prostě jedexlukas.cz píše: za 2 mesice zaciname planovat rakousko.
mas to v moji fotogalerii - to vis, jsem se zapotil jak jsem vas vyvadel z Budejc, tak byla takova zizen, ze na etiketu jsem kouknul az na konci ze zvedavostiDYK77 píše:Si děláš ω Bohužel se po telefonu tyto detaily zjistit nedají. Až na místě jsem zjistil, že vedoucí nebyl zrovna dvakrát příjemnej. Hlavně že se to dalo přežítMili_K píše:jj, srazík byl super, přežil jsem i top-topic v hotelu rajský který byl 2,5 roku prošlej![]()