škola smyku

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

To já je nenechávám předjet a když už se jim to povede tak se jich držím, proto mám taky spotřebu 7 litrů. :cry:
teri
Smart ACE

Příspěvek od teri »

Druzeta píše:Smyk je přece pokud auto změní původně myšlenou jízdní dráhu.
obecně určitě.. :wink:
skoro nikdy neříkej NIKDY.. ;)
teri
Smart ACE

Příspěvek od teri »

L.Victorie píše:
... jsou lidi k těmto tipům vozů hrozně agresivní ....
Jo, to je děsně vtipný, jak se mě ve Smartu všichni vždycky snaží předjet, (přece nepojedou za takovym pseudoautem..) ale jakmile mě předjedou, tak mě celkem brzdí... :?

Jenže předjíždět je zpátky, to by asi nevydejchali :D
jo, tak přesně o tom mluvím!!
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

Prosimtě, já pevně doufám, že jinak než ve vodorovné poloze se s autem jezdit nedá! I když se smartem jde i ve svislé, ale to jen na pár metrů a pak musíš koupit nové zadní dveře. :lol: Jo a pak to umí jen letadlo nebo Loeb s Xsarou WRC když jede finskou rally. :lol:

Stejně co tu píšeš je nesmysl, pořádně si to přečti!
A pokud jde o smyk, tak ten je OD DOBY KDY SE AUTO DOSTANE Z PŘÍMÉHO SMĚRU když už, a to zpravidla kdy tě začne lidově předbíhat zadek. I když chápu že ženský máte problemy i s levou a pravou. Do vodorovné polohy jsem uváděl akorát své přítelkyně. :lol:
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
teri
Smart ACE

Příspěvek od teri »

Druzeta píše:To já je nenechávám předjet a když už se jim to povede tak se jich držím, proto mám taky spotřebu 7 litrů. :cry:
:-))) taky dobrý..
L.Victorie

Příspěvek od L.Victorie »

Druzeta píše:To já je nenechávám předjet a když už se jim to povede tak se jich držím, proto mám taky spotřebu 7 litrů. :cry:
No, já občas taky ne, a dostalo mě, když se mě nějakej typ v mercedesu "E" pokusil předjet asi 100 m před kruháčem za Budějcema (jeli jste tudy myslim taky do Krumlova) :D Tak to jsem na brzdy fakt šlapat nehodlala.. a vzhledem k tomu, že sem na 70ce jela asi 90, tak si taky myslim že to neměl zapotřebí..

holt to ego..
teri
Smart ACE

Příspěvek od teri »

Jirka P píše:Prosimtě, já pevně doufám, že jinak než ve vodorovné poloze se s autem jezdit nedá! I když se smartem jde i ve svislé, ale to jen na pár metrů a pak musíš koupit nové zadní dveře. :lol: Jo a pak to umí jen letadlo nebo Loeb s Xsarou WRC když jede finskou rally. :lol:

A pokud jde o smyk, tak ten je OD DOBY KDY SE AUTO DOSTANE Z PŘÍMÉHO SMĚRU když už, a to zpravidla kdy tě začne lidově předbíhat zadek. I když chápu že ženský máte problemy i s levou a pravou. Do vodorovné polohy jsem uváděl akorát své přítelkyně. :lol:
á jé, tady zas někdo nerozdejchal zkušenosti ženské, co? :lol:
pokud ty jezdíš s autem vodorovně tak doufám, že tě nikdy na silnici nepotkám! :D
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

Jo a nebo malé přirození :lol:
teri
Smart ACE

Příspěvek od teri »

L.Victorie píše: holt to ego..
to by se dalo občas řadit i mezi chlapskou nemoc, co?

:lol:
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

:lol: Jo :lol:
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

mám k tomu jen jednu připomínku: pokud chcete závodit kupte si závodní auto,jinak osobní auto už svým prapůvodním ůčelem je stvořeno k tomu aby se osoba přepravila/pokud možno bezpečně z místa A k zamýšlenému cíli do auta lze namontovat řadu dnes elektronických prvků,které tuto jízdu pouze zpříjemní ale DO HLAVY ŘIDIČE NELZE zatím namontovat NIC a tak jezděte normálně a dávejte bacha na BLBCE a stále mějte na paměti,že NIKDO NENÍ DOKONALÝ ani MY
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

teri píše:
Jirka P píše:Prosimtě, já pevně doufám, že jinak než ve vodorovné poloze se s autem jezdit nedá! I když se smartem jde i ve svislé, ale to jen na pár metrů a pak musíš koupit nové zadní dveře. :lol: Jo a pak to umí jen letadlo nebo Loeb s Xsarou WRC když jede finskou rally. :lol:

á jé, tady zas někdo nerozdejchal zkušenosti ženské, co? :lol:
pokud ty jezdíš s autem vodorovně tak doufám, že tě nikdy na silnici nepotkám! :D
Ale ne, jen nevím jestli nejde o zkušenosti, ale pletení si pojmů. Ono mezi vodorovně (kua už podle názvu to musí trknout) a přímo je rozdíl! Z vodorovného směru se dá dostat pouze do svislého a žádného jiného, ale jen když máš letadlo! :roll:
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

teri, ted si uvedomuju, ze bych ti mel dat za pravdu. sjel sem z rozbredleho snehu na snih jen ujezdeny - srovnatelne s ledem. asi tak ve 40 a auto se hned zacinalo otacet.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

A na to bacha, před lety jsem takhle na dálnici do kopce předjížděl, v levám pruhu sníh a najednou jsem koukal čelním oknem na bok cizího auta, tý mrše to klouzlo a jak se sepnul diferák tak to šlo bokem. Stejný srandy se dá užít když stojíš v prudkém kopci na sněhu a dáš plnej plyn, tak Smartu taky lítá zadek z prava do leva a palubka bliká jak vánoční stromeček, jo podmínkou jsou letní gumy :lol:
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

ale to to z Vás pěkně leze
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Odpovědět