škola smyku
jo, tak přesně o tom mluvím!!L.Victorie píše:Jo, to je děsně vtipný, jak se mě ve Smartu všichni vždycky snaží předjet, (přece nepojedou za takovym pseudoautem..) ale jakmile mě předjedou, tak mě celkem brzdí...... jsou lidi k těmto tipům vozů hrozně agresivní ....![]()
Jenže předjíždět je zpátky, to by asi nevydejchali
skoro nikdy neříkej NIKDY.. 
- Jirka P
- Smart ACE
Prosimtě, já pevně doufám, že jinak než ve vodorovné poloze se s autem jezdit nedá! I když se smartem jde i ve svislé, ale to jen na pár metrů a pak musíš koupit nové zadní dveře.
Jo a pak to umí jen letadlo nebo Loeb s Xsarou WRC když jede finskou rally.
Stejně co tu píšeš je nesmysl, pořádně si to přečti!
A pokud jde o smyk, tak ten je OD DOBY KDY SE AUTO DOSTANE Z PŘÍMÉHO SMĚRU když už, a to zpravidla kdy tě začne lidově předbíhat zadek. I když chápu že ženský máte problemy i s levou a pravou. Do vodorovné polohy jsem uváděl akorát své přítelkyně.
A pokud jde o smyk, tak ten je OD DOBY KDY SE AUTO DOSTANE Z PŘÍMÉHO SMĚRU když už, a to zpravidla kdy tě začne lidově předbíhat zadek. I když chápu že ženský máte problemy i s levou a pravou. Do vodorovné polohy jsem uváděl akorát své přítelkyně.
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
-
L.Victorie
No, já občas taky ne, a dostalo mě, když se mě nějakej typ v mercedesu "E" pokusil předjet asi 100 m před kruháčem za Budějcema (jeli jste tudy myslim taky do Krumlova)Druzeta píše:To já je nenechávám předjet a když už se jim to povede tak se jich držím, proto mám taky spotřebu 7 litrů.
holt to ego..
á jé, tady zas někdo nerozdejchal zkušenosti ženské, co?Jirka P píše:Prosimtě, já pevně doufám, že jinak než ve vodorovné poloze se s autem jezdit nedá! I když se smartem jde i ve svislé, ale to jen na pár metrů a pak musíš koupit nové zadní dveře.Jo a pak to umí jen letadlo nebo Loeb s Xsarou WRC když jede finskou rally.
![]()
pokud ty jezdíš s autem vodorovně tak doufám, že tě nikdy na silnici nepotkám!
skoro nikdy neříkej NIKDY.. 
- houzar
- Smart ACE
mám k tomu jen jednu připomínku: pokud chcete závodit kupte si závodní auto,jinak osobní auto už svým prapůvodním ůčelem je stvořeno k tomu aby se osoba přepravila/pokud možno bezpečně z místa A k zamýšlenému cíli do auta lze namontovat řadu dnes elektronických prvků,které tuto jízdu pouze zpříjemní ale DO HLAVY ŘIDIČE NELZE zatím namontovat NIC a tak jezděte normálně a dávejte bacha na BLBCE a stále mějte na paměti,že NIKDO NENÍ DOKONALÝ ani MY
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
- Jirka P
- Smart ACE
Ale ne, jen nevím jestli nejde o zkušenosti, ale pletení si pojmů. Ono mezi vodorovně (kua už podle názvu to musí trknout) a přímo je rozdíl! Z vodorovného směru se dá dostat pouze do svislého a žádného jiného, ale jen když máš letadlo!teri píše:á jé, tady zas někdo nerozdejchal zkušenosti ženské, co?Jirka P píše:Prosimtě, já pevně doufám, že jinak než ve vodorovné poloze se s autem jezdit nedá! I když se smartem jde i ve svislé, ale to jen na pár metrů a pak musíš koupit nové zadní dveře.Jo a pak to umí jen letadlo nebo Loeb s Xsarou WRC když jede finskou rally.
![]()
A pokud jde o smyk, tak ten je OD DOBY KDY SE AUTO DOSTANE Z PŘÍMÉHO SMĚRU když už, a to zpravidla kdy tě začne lidově předbíhat zadek. I když chápu že ženský máte problemy i s levou a pravou. Do vodorovné polohy jsem uváděl akorát své přítelkyně.![]()
pokud ty jezdíš s autem vodorovně tak doufám, že tě nikdy na silnici nepotkám!
- xlukas.cz
- Smart ACE
teri, ted si uvedomuju, ze bych ti mel dat za pravdu. sjel sem z rozbredleho snehu na snih jen ujezdeny - srovnatelne s ledem. asi tak ve 40 a auto se hned zacinalo otacet.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
SCHVÁLENO !!! 

2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279

- Jirka P
- Smart ACE
A na to bacha, před lety jsem takhle na dálnici do kopce předjížděl, v levám pruhu sníh a najednou jsem koukal čelním oknem na bok cizího auta, tý mrše to klouzlo a jak se sepnul diferák tak to šlo bokem. Stejný srandy se dá užít když stojíš v prudkém kopci na sněhu a dáš plnej plyn, tak Smartu taky lítá zadek z prava do leva a palubka bliká jak vánoční stromeček, jo podmínkou jsou letní gumy