Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je pod horním kšiltem. Teoreticky jediné co mě napadá kdyby tam nebyl - vyráběl se i Smart v užitkové verzi bez sedačky pro spolujezdce (u nás se neprodával) a když tio sem někdo dotáhne tak mu přidělává druhou sedačku.
Znova, pokud do čr někdo dotáhne onoho užitkového Smarta, tak aby ho tu prodal tak do něj namontuje druhou sedačku která se dá v poho koupit třeba na vrakárně. A zmínil jsem se tu o tom že si nejsem zdaleka jist zda li jsou tito smarti vybané zadním stěračem.
Koukám že to nebude jednoduchý co? A pak se divte že si dělám srandu ze slabšího pohlaví
Zadní stěrač patří ke standartu Smartu už od verze žebrák první serie. Pokud tam neni tak tam může být po něm záslepka (pochybuju že by se kůli tomu dělali zadní dveře bez díry pro motor stěrače) ajde o doladěnou verzi o které jsem tu psal. Jo a dá se to poznat podle absence airbagu u spolujezdce, ale i ten se dá doplnit, stejně jako třeba vyměnit zadní dveře, páč to co se sem tahá jsou zpravidla bouračky.
Naposledy upravil(a) Jirka P dne pát 15 kvě 2009, 21:33, celkem upraveno 1 x.
tak tak taky to mohlo mít bouchlí dveře a někdo tam hodil ty z náklaďáku... a pokud třeba stěrač přestal makat tak šel ven a je tam klidně origoš záslepka (která by se dala koupit za pár kaček) znám pár lidí co opravujou auta tímto stylem