Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:Smartík pěknej ale kterej debil se dobejvá na držák to bych ho rád viděl. Kua tak už ani držák nebudu raději nechávat na okně
Známej policajt říkal, že prý v ÚL řádí nějaky GANG a vybírá auta cca 10x ohlášené vloupání.....Já to nehlásil , nemá to cenu....
hm za nahlaseni nic nedas priodhaleni z toho aspon neco bude, kdyby to kazdy takhle hodil za hlavu tak z toho ten gang ma peknej kseftik a to teda ne ja nikoho takoveho nepodporuju
DYK77 píše:Smartík pěknej ale kterej debil se dobejvá na držák to bych ho rád viděl. Kua tak už ani držák nebudu raději nechávat na okně
Známej policajt říkal, že prý v ÚL řádí nějaky GANG a vybírá auta cca 10x ohlášené vloupání.....Já to nehlásil , nemá to cenu....
hm za nahlaseni nic nedas priodhaleni z toho aspon neco bude, kdyby to kazdy takhle hodil za hlavu tak z toho ten gang ma peknej kseftik a to teda ne ja nikoho takoveho nepodporuju
No jo, ale já od té navigace nemám papír(fakturu) byla kupovaná na Aukru