Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jinak taky pracuji v topenařině,to je takový můj koníček.voda topení klimatizace.Malo objemové systémy,tepelná čerpadla,solární panely.Takže taktéž když budete potřebovat poradit,případně namontovat a sehnat levnější materiál tak se hlaste.Není problém a na instalaterský mat.Jsou slevy proti obchodu až 25%.Tep.Čerpadla jezdíme montovat i kolem Prahy. Z ničím není problém.
stanislav.rejn píše:Nechceš mi říct že ty použité pneu a kola které se všude prodávaj jsou z dovozu.
Tak to nevim já použité věci nekupuju.
stanislav.rejn píše:Do servisu na kontroly nechoděj.
pokud neděláš nic nelegálního, tak nevím co by tam dělali
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Choděj kontrolovat ty zlodějíčky jestli k nám něco kradeného nedali.Právě proto že na vše berem op.
No to můžeš tady napsat že nic nevykupuješ víme jak to chodí.
A tím končím obhajování a diskusi co,kde a jak,nemám na to čas.nemáš zájem,Nic neber,nepodpoříš zloděje atd.Je to pro ostatní kteří rádi ušetří nějakou kačku.Na vše ode mě dostanou paragon a k některým věcem jsou i záručáky.
Až něco sám nabídneš včetně slušné ceny tak si to rád od tebe koupím.Ale žádnou tvoji nabídku tady nevidím.Takže neshazuj ostatní když něco nabízej
ale tak já bych to tady nějak nepitval... každej dělá co umí a nakupovat a si taky chodí kdo chce kam ne jinak já oceňuji aktivitu v nabídce - správnej obchodník se nezapře pouvažuju jestli sem taky něco nehodím abych si trochu udělal reklamu, co takovej kompost se slevou 10%
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Apollo píše:ale tak já bych to tady nějak nepitval... každej dělá co umí a nakupovat a si taky chodí kdo chce kam ne jinak já oceňuji aktivitu v nabídce - správnej obchodník se nezapře pouvažuju jestli sem taky něco nehodím abych si trochu udělal reklamu, co takovej kompost se slevou 10%
Naprostý souhlas No zkus nabídnout jak to vypadá.Jsem z vesnice a možná se mi to bude hodit a klidně ti dám nějaký leták s kontaktem, na obchod.Pošli mi ho mailem jestli chceš
Apollo píše:ale tak já bych to tady nějak nepitval... každej dělá co umí a nakupovat a si taky chodí kdo chce kam ne jinak já oceňuji aktivitu v nabídce - správnej obchodník se nezapře pouvažuju jestli sem taky něco nehodím abych si trochu udělal reklamu, co takovej kompost se slevou 10%
pekna stranka len chcem upozornit neviem ako je to v cechach ale na slovensku by si s tou ciernou listinou mohla mat velke problemy kvoli ochrane osobných udajov, radsej si to prever aby ta nejaky .... nezazaloval.
zadne osobni udaje tam nema. jmeno je vec verejna a mesto taky. nechapu, co u nas delaji vedu s tim, jak jsou rodne cisla tajno tajne. vetsi kravinu sem nevidel. ctvrtina republiky sve rodne cislo denne pise naprosto verejne. kdokoliv to rodne cislo chce vedet, tak si ho zjisti. dalsi vec rodne cislo vcetne adresy je bezne uvadeno v obchonim rejstriku. a ty saskarny, co zase chteji provadet s obcankama, to uz je pomalu vrchol. jestli z tama vymazou i adresu, tak ta obcanka bude k nicemu to si potom nebude mozne zadnym zpusobem overit, ze ten clovek, ktery je pred tebou ti treba pri pujcovani cehokoliv uvedl spravnou adresu, ze to neni podvodnik, ktery si to jde pujcit a uz ti to nikdy nevrati. jasne uvedena jina adresa nez pobytu je v obcance stejne, takze kdo chce podvadet napise si do obcanky vymysl. ale precejenom ... je s tim trocha papirovani.
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!