Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
David0600 píše:já s nim v myčce nikdy nebyl a mam to poškrábaný ze všech stran, ale střecha je jak nová - kromě rejpance zevnitř
tak vše je jinak
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nevim to auto je čistý a povrch hladký je to uvnitř
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Jsem koupil před půl rokem Angel Eyes na Saxo ( přední světla ) a na tom "skle" se také dělá cosi podobného. Je to vidět jen pod určitým úhlem a při určitém světle, tak zvažuji reklamaci, vypadá to, že se to pomalu ale jistě rozlejzá
DYK77 píše:Je to vidět jen pod určitým úhlem a při určitém světle
to je přesně můj případ
Uvažuji o koupi druhé generace a překvapila mě informace o použití plastové střechy. Využiji toto téma abych se zeptal na zkušenosti s životností této střechy. V jakém stavu může být ten plast po patnácti letech? Je šance že bude stále čirý?