Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nainstaloval jsem si do počítače MS Office 2007 a po vytvoření excelový tabulky tato nešla zaboha uložit, protože se vůbec nezobrazila nabídka kam uložit. Několik techniků se marně snažilo problém vyřešit včetně nové instalace atd. Nakonec jsem si vzpoměl, že jsem si nainstaloval něco takovýho co tady o tom mluvíte. Odinstaloval jsem to a náhle office úplně v pořádku. Od tý doby už takovýhle věci do PC necpu, protože nikdy nevíš co to provede.
Jo taky jsem si podobnými věcmi kdysi dokázal položit celý systém, takže jsem musel znova instalovat Windows. Každá instalace čehosi znamená hop a nebo trop Od určité doby mám externí HDD s kompletní zálohou dat, takže kdyby něco, tak vlastně nic