prd po zaruce. nikdo nema sanci poznat, ze tam podlozky bylymartin11 píše:...zdravím...to je ono...nevidim zadní kola...chtělo by to podložky...ale ptal jsem se u Mercedesu v Práglu...a řekli, že když se něco stane tak mám po záruce....ale 2-3 cm vzadu by to sneslo.....kde je ...ty podložky seženu....???...asi budou muset být delší šrouby....???....xlukas.cz píše:jak to myslis, problem s parkovanim
ja se smartem neparkovavam nikde na tesno a kdyz teda u prace ano, tak vetsinou to z auta vypada ze jde o centimetry, kdyz vyjizdim a najizdim. krom dvou oderek zatim nic. chce to met kola mimo auto a potom je to i celkem jedno
....mám Smartíka celýho černýho pneu splývaj s kastlí....no snad si zvyknu brzy.....těším se na sraz v Praze....doufám , že bude...??....jinam nemam...čas...všechny zdraví martin11
ja sem mel 25 mm na vsech kolech. melo by to stacit. ano. srouby je potreba delsi. podlozky koupis napr. http://www.rusmich-tuning.cz/KOLA-a-pri ... d1891.html nebo si je nechas udelat od kamarada z duralu (hlinik je proti tomu tezky).
v praze na srazu nevim nevim. vcera sme ho odpiskali. musis dojet na moravu a o casu uz ani slovo. nejde o nic jineho nez o spravne poradi priorit