Vtipy
Prijde blondyna do Emailoveho centra a chce poslat matce zpravu. Zamestnanec toho centra ji sdeli, ze to stoji 3.000 a ona na to, ze tolik penez s sebou nema, ale ze je ochotna udelat vse, jen aby mohla matce poslat zpravu. Muz zvedne oboci a rekne VSECHNO???? Ona na to ano, ano. No, tak pojdte se mnou, rika ji a jde smerem k dalsi kancelari. Blondyna jde vzorne za nim. Pojdte dal, rika ji a zavira pri tom dvere. Pak naridi, aby si klekla..., ona to vzorne udela .. otevrela jeho poklopec a vyndala ho, to taky udelala, chytne jeho penis do obou rukou a ceka. Muz zavira oci a rika ji, no, prosim, pokracujte - ona priblizuje pomalu usta k jeho penisu a rika tise.... "Ahoj mami, slysis me?"
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Farm?? si objednal elektricky p??stroj na dojeni. Proto?e za??zen? dorazilo kdy? jeho man?elka byla ve m?st?, rozhodl se vyzkou?et ho nejd??v na sobe. Vlo?il sv?j penis do doji?ky, zapnul ji a...... v?echno ostatn? bylo automatick?! Kdy? z?bava skon?ila, rychle si uv?domil, ze nem??e sundat doji?ku z penisu. P?e?etl si p??ru?ku, ale nenasel ??dn? u?ite?n? informace. Zkusil v?echna tla??tka na p??stroji, ale stale bez ?sp?chu. Nakonec se farm?? rozhodl, ze zavol? do z?kaznick?ho servisu. 'Halo, pr?v? jsem od va?? firmy koupil doji?ku. Pracuje fantasticky, ale jak ji mam sundat kr?v? z vemene?' 'S tim si ned?lejte starosti,' odpov?d?l obchodn? z?stupce, 'p??stroj je naprogramov?n tak, ze po nadojeni 7 litru se automaticky vypne.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Mu? odejde do pr?ce a ?ena si p?ivede dom? milence. Jej? mal? syn p?ijde neo?ek?van? dom?, uvid? milence s matkou a tak se schov? do sk??n? a sleduje. V tom p?ijde dom? i man?el. ?ena vysko?? a ani? by si v?imla sv?ho syna ukryje sv?ho milence do t??e sk??n?.
V tom se chlape?ek ozve: "Je tady tma,co?"
Mu? odpov?:"To teda je."
Chlape?ek: "M?m u sebe baseballov? m??ek."
Mu?: "To je fakt bezva."
Chlape?ek: "Nechce? ho koupit?"
Mu?: "Ne d?k!"
Chlape?ek: "Venku je m?j otec."
Mu?: "Tak za kolik?"
Chlape?ek: "250 dolar?."
Za p?r dn? se situace opakuje.
Chlape?ek: "Je tady tma,co?"
Mu?: "To teda je."
Chlape?ek: "M?m tady baseballovou rukavici."
Mu? kter? u? v? o? jde se pt?: "Tak za kolik?"
Chlape?ek: "750 dolar?."
P?r dn? nato otec pov?d? sv?mu synovi: "Popadni svou baseballovou rukavici, poj? ven a zachyt?me si."
Chlape?ek na to: "Nem??u, prodal jsem m??ek i rukavici."
Otec udiven?: "A za kolik jsi to prodal?"
Chlape?ek: "Za 1000 dolar?."
Otec: "To je p???ern?, jak m??e? br?t sv? kamar?dy takhle na h?l. To je mnohon?sobn? vic, ne? to stoj?. P?jde? do kostela a vyzpov?d?? se!"
Kdy? p?ijdou do kostela, vstr?? otec sv?ho synka do zpov?dnice a zav?e dve?e.
Kn?z: "Neza??nej s t?m zase..."
V tom se chlape?ek ozve: "Je tady tma,co?"
Mu? odpov?:"To teda je."
Chlape?ek: "M?m u sebe baseballov? m??ek."
Mu?: "To je fakt bezva."
Chlape?ek: "Nechce? ho koupit?"
Mu?: "Ne d?k!"
Chlape?ek: "Venku je m?j otec."
Mu?: "Tak za kolik?"
Chlape?ek: "250 dolar?."
Za p?r dn? se situace opakuje.
Mu?: "To teda je."
Chlape?ek: "M?m tady baseballovou rukavici."
Mu? kter? u? v? o? jde se pt?: "Tak za kolik?"
Chlape?ek: "750 dolar?."
P?r dn? nato otec pov?d? sv?mu synovi: "Popadni svou baseballovou rukavici, poj? ven a zachyt?me si."
Chlape?ek na to: "Nem??u, prodal jsem m??ek i rukavici."
Otec udiven?: "A za kolik jsi to prodal?"
Chlape?ek: "Za 1000 dolar?."
Otec: "To je p???ern?, jak m??e? br?t sv? kamar?dy takhle na h?l. To je mnohon?sobn? vic, ne? to stoj?. P?jde? do kostela a vyzpov?d?? se!"
Kdy? p?ijdou do kostela, vstr?? otec sv?ho synka do zpov?dnice a zav?e dve?e.
Kn?z: "Neza??nej s t?m zase..."
Jde si takhle mlad? sle?na sama po parku, u? je tak trochu p??tm?, ale je?t? je vid?t, kdy? tu n?hle uvid? p?ed sebou chlapa, jak se k n? ?ene s rozp??hnut?ma rukama. Sle?na si pov?d?, ?e to bude asi n?jakej uchyl?k, v?dy? ho v?bec nezn?m, co asi tak bude cht?t. Nejl?p bude, kdy? si sund?m ?aty, aby mi je nepotrhal... Tak?e se ?pln? vysvle?e a ?ek?, a? k n? ten chlap p??jde... Chlap se bl???... bl???... bl??? ... a kdy? je u? jen dva kroky od n?, tak za?ve: "Uhni kurvo, nesu sklo!"
Bav? se ?ty?i sta?? zn?m? o sv?ch potomc?ch.
Prvn? ??k?:m?j syn je ??f jedn? velk? firmy.Je tak bohat? ?e ned?vno koupil k narozenin?m sv? p??telkyni nov? BMW.
Druh? ??k?:m?j syn je velmi ?sp??n? pr?vn?k.Je tak bohat? ?e sv? p??telkyni koupil k narozenin?m vilu.
T?et? ??ka:M?j syn je slavn? celebrita.Je tak bohatej ?e k narozenin?m sv? p??telkyni koupil jachtu.
A ?tvrt? ??k?:No m?j syn je l?n? prase.Nevyd?l?v? a je teplej.Ale za to ned?vno dostal od svejch p??tel? k narozenin?m nov? BMW vilu a novou jachtu!
Prvn? ??k?:m?j syn je ??f jedn? velk? firmy.Je tak bohat? ?e ned?vno koupil k narozenin?m sv? p??telkyni nov? BMW.
Druh? ??k?:m?j syn je velmi ?sp??n? pr?vn?k.Je tak bohat? ?e sv? p??telkyni koupil k narozenin?m vilu.
T?et? ??ka:M?j syn je slavn? celebrita.Je tak bohatej ?e k narozenin?m sv? p??telkyni koupil jachtu.
A ?tvrt? ??k?:No m?j syn je l?n? prase.Nevyd?l?v? a je teplej.Ale za to ned?vno dostal od svejch p??tel? k narozenin?m nov? BMW vilu a novou jachtu!
Chl?pek si koup? obrovsk? luxusn? auto a vytahuje se p?ed sousedem.
Ten pov?d?: "No, hezk? bour?k, ale m? taky postel, jako ten m?j?"
"V??? Tak mr?av? auto p?ece nem??e m?t uvnit? postel."
"Tak se koukn?te!"
Jedno zm??knut? tla??tka na palubn? desce a uvnit? onoho oby?ejn? vypadaj?c?ho auta se rozlo?? pohodln? l??ko.
Na?tvan? chl?pek uh?n? do autosal?nu a nech? si za velk? pen?ze namontovat do sv? limuz?ny rozkl?dac? postel na m?ru.
Hned se jede p?edv?st, ale soused nen? doma. Tak vyraz? do m?sta.
Cestou vid? na odpo??vadle st?t sousedovo auto. P?ijede bl?? a vid?, ?e okna jsou zevnit? zaml?en?. Tak vystoup? a za?ne bouchat na dve?e.
Po chv?li se zevnit? na okn? objev? obrys ruky, kter? ot?e kole?ko. Uvnit? je vid?t nahat? soused, kter? na?tvan? pov?d?:
"?lov??e, co se d?je? Co sakra chcete?"
"Sousede, m?m v aut? postel jako vy!"
"No, a jen kv?li tomu m? tah?te z vany?"
Ten pov?d?: "No, hezk? bour?k, ale m? taky postel, jako ten m?j?"
"V??? Tak mr?av? auto p?ece nem??e m?t uvnit? postel."
"Tak se koukn?te!"
Jedno zm??knut? tla??tka na palubn? desce a uvnit? onoho oby?ejn? vypadaj?c?ho auta se rozlo?? pohodln? l??ko.
Na?tvan? chl?pek uh?n? do autosal?nu a nech? si za velk? pen?ze namontovat do sv? limuz?ny rozkl?dac? postel na m?ru.
Hned se jede p?edv?st, ale soused nen? doma. Tak vyraz? do m?sta.
Cestou vid? na odpo??vadle st?t sousedovo auto. P?ijede bl?? a vid?, ?e okna jsou zevnit? zaml?en?. Tak vystoup? a za?ne bouchat na dve?e.
Po chv?li se zevnit? na okn? objev? obrys ruky, kter? ot?e kole?ko. Uvnit? je vid?t nahat? soused, kter? na?tvan? pov?d?:
"?lov??e, co se d?je? Co sakra chcete?"
"Sousede, m?m v aut? postel jako vy!"
"No, a jen kv?li tomu m? tah?te z vany?"
??f si cht?l u??t se sekret??kou kter? ale m?la p??tele.
Jednoho dne se ??f c?til tak b?dn?, ?e se p?ed n? postavil a ?ekl: "D?m V?m 1000 dolar? kdy? mi dop?ejete chvilku pot??en?."
Ona odpov?d?la "V ??dn?m p??pad?! "
??f ?ekl: "Budu rychl?. Hod?m V?m pen?ze na zem, Vy se ohnete a ne? je sta??te zvednout tak budu hotov."
D?vka se na okam?ik zamyslela a nakonec ?ekla, ?e by se cht?la poradit se sv?m p??telem.
Tak ve?er v?e vypr?v?la sv?mu p??teli a on ji ?ekl: "?ekni si o 2000 dolar? a zvedni ty pen?ze tak rychle, aby nebyl schopen si st?hnout kalhoty !"
D?vka tedy druh? den souhlasila s n?vrhem.
P?es p?l hodiny ?ekal p??tel na telefon od sv? mil?. Nakonec po 45-ti minut?ch zavolal on a zeptal se: "Co se kruci d?je ?"
D?vka odpov?d?la: "On pou?il drobn?!"
Jednoho dne se ??f c?til tak b?dn?, ?e se p?ed n? postavil a ?ekl: "D?m V?m 1000 dolar? kdy? mi dop?ejete chvilku pot??en?."
Ona odpov?d?la "V ??dn?m p??pad?! "
??f ?ekl: "Budu rychl?. Hod?m V?m pen?ze na zem, Vy se ohnete a ne? je sta??te zvednout tak budu hotov."
D?vka se na okam?ik zamyslela a nakonec ?ekla, ?e by se cht?la poradit se sv?m p??telem.
Tak ve?er v?e vypr?v?la sv?mu p??teli a on ji ?ekl: "?ekni si o 2000 dolar? a zvedni ty pen?ze tak rychle, aby nebyl schopen si st?hnout kalhoty !"
D?vka tedy druh? den souhlasila s n?vrhem.
P?es p?l hodiny ?ekal p??tel na telefon od sv? mil?. Nakonec po 45-ti minut?ch zavolal on a zeptal se: "Co se kruci d?je ?"
D?vka odpov?d?la: "On pou?il drobn?!"
Syn??ek jde s otcem po m?st? a pt? se: "Ta?ko, co to je za d?m?"
"To je d?m radosti, syn??ku."
"Poj?me tam, tati!"
"Nep?jdeme, je?t? jsi mal?."
Synek vyu?il prvn? p??le?itost a ?el do domu radosti. Kdy? tam p?i?el, prvn? si ho v?imla kucha?ka a pt? se: "A ty tu d?l?? co?"
"Ta?ka mi ??kal, ?e tu je d?m radosti, tak mi n?jakou ud?lejte."
A kucha?ka mu ud?lala t?i pala?inky s ?okol?dou.
Kdy? p?i?el dom?, otec se ho pt?: "No, kde jsi byl?"
"A co, byl jsem v dom? radosti."
"No a co si tam d?lal," nedo?kav? se ho pt? otec.
"Ani se neptej. Prvn? jsem zm?kl v pohod?, druh? mi u? d?lala probl?my a t?et? jsem u? jen rozt?hl a vyl?zal."
"To je d?m radosti, syn??ku."
"Poj?me tam, tati!"
"Nep?jdeme, je?t? jsi mal?."
Synek vyu?il prvn? p??le?itost a ?el do domu radosti. Kdy? tam p?i?el, prvn? si ho v?imla kucha?ka a pt? se: "A ty tu d?l?? co?"
"Ta?ka mi ??kal, ?e tu je d?m radosti, tak mi n?jakou ud?lejte."
A kucha?ka mu ud?lala t?i pala?inky s ?okol?dou.
Kdy? p?i?el dom?, otec se ho pt?: "No, kde jsi byl?"
"A co, byl jsem v dom? radosti."
"No a co si tam d?lal," nedo?kav? se ho pt? otec.
"Ani se neptej. Prvn? jsem zm?kl v pohod?, druh? mi u? d?lala probl?my a t?et? jsem u? jen rozt?hl a vyl?zal."
- Jirka P
- Smart ACE
Far?? jde po vesnici a najednou vid? obrovsk? billboard, na n?m je k??? a na k???i Je???. Pod k???em je n?pis: "Na?e h?eb?ky udr?? v?echno!"
Far?? je velmi pobou?en a proto se rozhodne pohovo?it s majitelem ?elez??stv?, kter?mu billboard pat??. Vysv?tl? majiteli, ?e takto tedy ne a majitel ho ujist?, ?e d? v?ci do po??dku. Druh? den jde far?? na kontrolu
billboardu.
Na billboardu je pr?zdn? k???, dole pod k???em se v bl?t? v?l? Je??? a n?pis prav?: "S h?eb?ky od n?s by se to nestalo!
Far?? je velmi pobou?en a proto se rozhodne pohovo?it s majitelem ?elez??stv?, kter?mu billboard pat??. Vysv?tl? majiteli, ?e takto tedy ne a majitel ho ujist?, ?e d? v?ci do po??dku. Druh? den jde far?? na kontrolu
billboardu.
Na billboardu je pr?zdn? k???, dole pod k???em se v bl?t? v?l? Je??? a n?pis prav?: "S h?eb?ky od n?s by se to nestalo!
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
- Olii05
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
B??? li?ka po lese a na v?tvi vysok? borovice vid? veverku, jak se opaluje, cigaretku, slune?n? br?le, drink. I pt? se li?ka: "Veverko, ty nemak???" A veverka odpov?: "Co bych makala, ka?lu na pr?ci, je p?kn? po?as?, tak se opaluji". Li?ka b??? d?l a p?em??l?,p?em??l? a ??k? si:"J? se tady po??d hon?m, d?l?m tady zdravotn? policii,lov?m ty nemocn? a slab? ?ivo?ichy, nikdo to po??dn? neocen?, ?aludek z toho m?m odd?lanej, dovolenou ??dnou, takov? p?kn? po?as?, d?m si taky chv?li leh?ra". Jak ?ekla, tak i ud?lala, pl?cla s sebou na mez a opaluje se. Jde kolem myslivec s pu?kou na rameni, vid? vyvaluj?c? se li?ku, hod? pu?ku k l?ci a pr?sk , pr?sk - slo?? ji.
A z toho plyne mravn? ponau?en? - kdo chce sr?t na pr?ci, mus? sed?t hodn? vysoko.
TAK?E MAK?ME ...............
A z toho plyne mravn? ponau?en? - kdo chce sr?t na pr?ci, mus? sed?t hodn? vysoko.
TAK?E MAK?ME ...............
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
-
nehpo
Prvek: ZENA (Womanium)
Chemicka znacka: Wo
Atomova hmotnost: 54,6 kg
(prijato dohodou, muze se vsak vyskytovat v rozmezi 40 - 200 kg)
Polocas rozpadu: prumerne 72 let (podle zachazeni az 80-85 let)
Vyskyt: ve vetsim mnozstvi (hlavne v obydlenych oblastech)
Fyzikalni vlastnosti
1. Povrch obvykle pokryt barevnym filmem slozenym ze smesi jinych chemickych prvku
2. Bod varu velice nizky, na druhou stranu ale mrzne bez jakekoliv zname priciny
3. Taje pri specialnim zachazeni
4. Horka pri nespravnem pouziti
5. Vyskytuje se v ruznych stavech od panenskeho kovu az po vytezenou rudu
6. Poddajna pri aplikaci tlaku na spravnem miste
7. Cisty vzorek ma v prirozenem stavu ruzovou barvu
8. V blizkosti kvalitnejsiho vzorku se barva meni na zelenou
9. Vykazuje periodickou nestabilitu v zavislosti na lunarnim mesic
Chemicke vlastnosti
1. Vyborne pritahuje zlato, stribro a vetsinu drahych kamenu
2. Absorbuje vetsi mnozstvi drahych latek
3. Spontanne exploduje bez predesleho upozorneni a jakekoliv zname priciny
4. Nerozpustna v kapalinach, ale jeji aktivita se zvysuje po nasyceni alkoholem
5. Ze vsech znamych prvku nejlepe redukuje penize az na nulovou uroven
Bezne pouziti
1. Dekorativni ucely, obzvlaste ve sportovnich autech
2. Muze byt dobrou pomuckou pri relaxaci
3. Velmi efektni cistic
Mozna rizika
1. V nezkusenych rukou velmi nebezpecna.
2. Je nelegalni vlastnit vice jak jeden exemplar, je vsak mozne spravovat vice exemplaru, ktere se nachazeji na ruznych mistech a nejsou spolu v primem kontaktu.
3. Ma velky vliv na psychiku cloveka, vetsinou negativni az znicujici. Pouze ve vyjimecnych pripadech dusevne nemocnych lidi doslo po prechodnou dobu k mirnemu zlepseni jejich zdravotniho stavu.
Chemicka znacka: Wo
Atomova hmotnost: 54,6 kg
(prijato dohodou, muze se vsak vyskytovat v rozmezi 40 - 200 kg)
Polocas rozpadu: prumerne 72 let (podle zachazeni az 80-85 let)
Vyskyt: ve vetsim mnozstvi (hlavne v obydlenych oblastech)
Fyzikalni vlastnosti
1. Povrch obvykle pokryt barevnym filmem slozenym ze smesi jinych chemickych prvku
2. Bod varu velice nizky, na druhou stranu ale mrzne bez jakekoliv zname priciny
3. Taje pri specialnim zachazeni
4. Horka pri nespravnem pouziti
5. Vyskytuje se v ruznych stavech od panenskeho kovu az po vytezenou rudu
6. Poddajna pri aplikaci tlaku na spravnem miste
7. Cisty vzorek ma v prirozenem stavu ruzovou barvu
8. V blizkosti kvalitnejsiho vzorku se barva meni na zelenou
9. Vykazuje periodickou nestabilitu v zavislosti na lunarnim mesic
Chemicke vlastnosti
1. Vyborne pritahuje zlato, stribro a vetsinu drahych kamenu
2. Absorbuje vetsi mnozstvi drahych latek
3. Spontanne exploduje bez predesleho upozorneni a jakekoliv zname priciny
4. Nerozpustna v kapalinach, ale jeji aktivita se zvysuje po nasyceni alkoholem
5. Ze vsech znamych prvku nejlepe redukuje penize az na nulovou uroven
Bezne pouziti
1. Dekorativni ucely, obzvlaste ve sportovnich autech
2. Muze byt dobrou pomuckou pri relaxaci
3. Velmi efektni cistic
Mozna rizika
1. V nezkusenych rukou velmi nebezpecna.
2. Je nelegalni vlastnit vice jak jeden exemplar, je vsak mozne spravovat vice exemplaru, ktere se nachazeji na ruznych mistech a nejsou spolu v primem kontaktu.
3. Ma velky vliv na psychiku cloveka, vetsinou negativni az znicujici. Pouze ve vyjimecnych pripadech dusevne nemocnych lidi doslo po prechodnou dobu k mirnemu zlepseni jejich zdravotniho stavu.
-
nehpo
P?ijde alkoholik k doktorovi na l??en? a ten se ho pt?:
?Kolik denn? vypijete??
?Tak litr vodky.?
?A jak dlouho pijete??
?Ne tak dlouho, od d?tstv?.?
?No dob?e. Tak?e za?neme s l??bou??
?Ano.?
?Dva p?ldec?ky denn? a ani kapku v?c!?
?Dva p?ldec?ky! Dob?e, pane doktore!?
Na druh? den uvid? doktor tohoto pacienta jak se jen taktak dr?? na noh?ch a prozp?vuje si. Doktor mu vy??t?:
?Ale pane, v?dy? jsme se domluvili, ?e vypijete maxim?ln? dva p?ldec?ky.?
?M?j mil? doktore a ty si mysl??, ?e se l???m jen u tebe??
?Kolik denn? vypijete??
?Tak litr vodky.?
?A jak dlouho pijete??
?Ne tak dlouho, od d?tstv?.?
?No dob?e. Tak?e za?neme s l??bou??
?Ano.?
?Dva p?ldec?ky denn? a ani kapku v?c!?
?Dva p?ldec?ky! Dob?e, pane doktore!?
Na druh? den uvid? doktor tohoto pacienta jak se jen taktak dr?? na noh?ch a prozp?vuje si. Doktor mu vy??t?:
?Ale pane, v?dy? jsme se domluvili, ?e vypijete maxim?ln? dva p?ldec?ky.?
?M?j mil? doktore a ty si mysl??, ?e se l???m jen u tebe??
- Olii05
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
ODVAHA 1. stupe?:
R?no ve t?i p?ijde? dom? o?ral?. Tvoje ?ena stoj? u dve?? s ko?t?tem a ty se j? zept??: "Zamet??, nebo je?t? n?kam let???"
ODVAHA 2. stupe?:
R?no ve t?i p?ijde? dom? o?ral?. Man?elka le?? v posteli a nesp?.Vezme? si ?idli a sedne? si k n?.
Na jej? ot?zku: "Co to m? znamenat?" odpov??: "Chci sed?t v prvn? ?ad?, a? ten cirkus za?ne."
ODVAHA 3. stupe?:
R?no ve t?i p?ijde? dom? o?ral?. Smrd?? d?msk?m parf?mem a na ko?ili m?? rt?nku. Pl?cne? man?elku po zadku a ?ekne?: "Tak a te? jsi na ?ad? ty!"
/// new?m pro? ale n?co mi to p?ipom?n?
R?no ve t?i p?ijde? dom? o?ral?. Tvoje ?ena stoj? u dve?? s ko?t?tem a ty se j? zept??: "Zamet??, nebo je?t? n?kam let???"
ODVAHA 2. stupe?:
R?no ve t?i p?ijde? dom? o?ral?. Man?elka le?? v posteli a nesp?.Vezme? si ?idli a sedne? si k n?.
Na jej? ot?zku: "Co to m? znamenat?" odpov??: "Chci sed?t v prvn? ?ad?, a? ten cirkus za?ne."
ODVAHA 3. stupe?:
R?no ve t?i p?ijde? dom? o?ral?. Smrd?? d?msk?m parf?mem a na ko?ili m?? rt?nku. Pl?cne? man?elku po zadku a ?ekne?: "Tak a te? jsi na ?ad? ty!"
/// new?m pro? ale n?co mi to p?ipom?n?
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)