Řazení rychlostí - Dlouho to trvá
-
aurum
-
aurum
-
aurum
-
aurum
no me menili brzdovy spinac. Byl spatny. Jeste jsem mela prdlou pruzinu, ale to se netykalo toho razeni, proste vzdycky kdyz jsem dost tocila volantem, tak tam v naprave luplo. A ze tekla nafta, tak vymenili palivovy filtr. Jeste jsem chtela, aby se mrkli na prihrev motoru, jestli tam neni spalena svicka, poe mi prijde, ze to nefunguje. Tak bych mela zavolat, jestli uz to nemaji udelany. Smarta jsem jim tam nechala, ze si ho vezmu, az to bude hotovo. Snad to nebude moc drahe...minule, v kvetnu, kdyz jsem jim ho tam nechavala, tak mi s cenou celkem vyrazili dech. Xlukas mi vlastne rikal, ze mam fakturu nascenovat a pak ji sem hodit, poe se mu to taky zdalo dost. Mozna ze se po ni podivam a ze ji sem jeste dam.Pajik píše:Jak jsi dopadla ? Nektere symptomy jsou podobne, jako mam ja..... Zejmena divne veci okolo zarazene zpatecky..... Napis.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně rozebraný actuator
nside the Clutch Actuator...
http://www.fq101.co.uk/roadstergearbox_ ... tuator.asp

nside the Clutch Actuator...
http://www.fq101.co.uk/roadstergearbox_ ... tuator.asp

-
Fireblaid
Nech si prohlednout kabelovej svazek od ridici jednotky k motorku, co toci radicim valcem v prevodovce. Muze tam byt uhnily jeden z dratku a pak se motorek toci a "radi" i kdyz by zrovna nemel.Fireblaid píše:taky mám podobnej problém..... mě zase občas vyskočí rychlost... konkréstně 1čka... stojim na světlech mám zařazeno.... chci se rozjet auto popojede(jen se pohne) a rychlost vyskočí..... chvilku tam převodovka hledá jedničku a pak už je to OK a můžu frčet..... má někdo zkušenost?
Ten stav co mas se bude postupne zhorsovat. Dojed s tim nekam do servisu, nez to prestane radit uplne.
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
-
Fireblaid
Nebo, a to me ted napadlo, tam je potenciometr jako zpetna vazba od zarazene rychlosti. A pokud uz je vosoupanes a blbe meri, tak se zaradi nepresne ta jednicka a ta pak vyskakuje. To by odpovidalo i tomu, ze to dela jen jednicka. Co zpatecka ? Ta je v pohode ? Nejlepsi by bylo zkusit nekde potenciometr z jineho Smarta a bylo by jasno. Takhle to zkousel u me Martinek, kdyz se hledala chyba u me (u me to byl ten dratek).Dawe píše:diagnostika a seřízení spojkÿ by mohlo pomoci
Možná máš jen špaté rameno taky a to není nějáká velká finanční krize
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
-
Fireblaid