Parkování
- Jirka P
- Smart ACE
Von to Arnold vo??fuje... Hele, vo co de? By p?ijela, polo?ila by mi na st?l kl??ky od Mekou?e
, a j? bych ji mo?n? hodil na leti?t?. ??k?m mo?n?, p?? nejsem ??dnej taxik??
. Celebrita necelebrita, to auto je p?edn?j?? *pos?dka* , a ?e by mu to doma v gar??i slu?elo. A kdy? by na to p?i?lo, jednou za ?as bych jel na McLaren sraz s Charouzem
...
By byla par?da, ne, po??dat Smrt? srazy v Praze v Hotelu Hilton?! Krevety, ?amp??o, baz?n (tam by jsme ale museli hl?dat Housku, divocha jednoho
)
J? to ??slo na Paris NUTN? pot?ebuju, pl?????????????????????????????????s!
By byla par?da, ne, po??dat Smrt? srazy v Praze v Hotelu Hilton?! Krevety, ?amp??o, baz?n (tam by jsme ale museli hl?dat Housku, divocha jednoho
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
Prej sed? ?e neplatila l?za?ku na n?jak? auto tak te? nevim no kuc???Jirka P píše:Von to Arnold vo??fuje... Hele, vo co de? By p?ijela, polo?ila by mi na st?l kl??ky od Mekou?e, a j? bych ji mo?n? hodil na leti?t?. ??k?m mo?n?, p?? nejsem ??dnej taxik??
. Celebrita necelebrita, to auto je p?edn?j?? *pos?dka* , a ?e by mu to doma v gar??i slu?elo. A kdy? by na to p?i?lo, jednou za ?as bych jel na McLaren sraz s Charouzem
...
By byla par?da, ne, po??dat Smrt? srazy v Praze v Hotelu Hilton?! Krevety, ?amp??o, baz?n (tam by jsme ale museli hl?dat Housku, divocha jednoho)
![]()
houska mi už neříká pane