RC modely
ono když to dneska člověk vezme co je všechno v ovzduší a v přírodě za sr.čky tak žít ve zdraví není na týhle planetě už není reálný
Naposledy upravil(a) Apollo dne úte 16 bře 2010, 10:42, celkem upraveno 1 x.
SMART ForTwo MC01 0,6 40kw 2000 Tweety edition - žluásek
ale urcite sa daju niektore neziaduce faktory aspon z casti eliminovat
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova

Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice
ale do dobrych ruk 
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec

to je fakt třeba vypnout internetRavenS. píše:ale urcite sa daju niektore neziaduce faktory aspon z casti eliminovat
já tu budu sedět offline a do hlavy mě bude bušit dalších 13 škodlivejch wifi sítí který mám v dosahu a to nemluvím o mobilech atd...
nehovorim zrovna o wifi, hovorim celkovo o zivote v tom zmysle ze sa netreba vystavovat zbytocne nejakym skodlivim latkam alebo prostrediam, aj ked niektorym veciam sa naozaj nevyhneme
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova

ale do dobrych ruk 

jasně já tím chtěl právě říct že prostě se spoustou věcí nic nenaděláme a bohužel si myslím že těch věcí který olivnit nemůžem a mají zásadní vliv na náš žvot je až dost... třeba takovej jadernej mrak z černobilu co se tu přehnal tuším v 85tým s tím jsem nic udělat nemohl a obávám se že to mělo na můj život větší vliv než to kdybych nepil každej den litr mléka 
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Nejen moji prarodiče jsou odkojený na sádle a dnes jim je 80+ a jsou celkem v cajku. Konkrétně moje babka nemá z pohledu lékařů jedinej problém. Myslím, že o sádle to není , ale spíše o tom užívat všeho s mírou.Jirka P píše:..vem si takový sádlo, taky se tvrdilo že to má hodně tuků a cholesterol a blá blá blá a dnes se dovíš, že když, tak jedině sádlo... Si vyber
- Jirka P
- Smart ACE
Hlavně tady to je o ercácích a ne o ... sádle! 
To zkoušejte jinde viz:
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=751
To zkoušejte jinde viz:
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=751
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!