Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tommy píše:Ale pouta az moc pozornost.Lide si na me ukazuji prstem .Jo a jednou se za Crossbladem otaceli dva typci s bentleyem continental GT
se ani nedivim kolikr?t se div?? kdy? ?lov?k v k??e za ranec obdivuje smarta za p?r statis?c?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
No auto skoro bez p?edn?ho skla tak to se jan tak nevid?.A? koup?? slu?ivou kuklu /t?eba tu z obr?zku/tak se v?ichni poserou chci to vid?t na srazu to bude mazec.
Nevite kolik by me stal Cd menic aby byl si rozumel se smartackym radiem?nebo spise nema nekdo ve smartiku pripojku pro mp3 to by bylo mnohem lepsi a levnejsi ne?
ted sem to videl tusim v makru. je to fm vysilac s kablikem do mp3. da se volit ze 4 frekvenci. cenu si nepamatuju, ale tusim, ze nebyla nikaj zavratne vysoka.
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
xlukas.cz píše:ted sem to videl tusim v makru. je to fm vysilac s kablikem do mp3. da se volit ze 4 frekvenci. cenu si nepamatuju, ale tusim, ze nebyla nikaj zavratne vysoka.
Tommy píše:Nevite kolik by me stal Cd menic aby byl si rozumel se smartackym radiem?nebo spise nema nekdo ve smartiku pripojku pro mp3 to by bylo mnohem lepsi a levnejsi ne?
Tak to je vymakane fakt skvele.A nebudou mi to rusit radia?K antene bude pristup asi dobry jelikoz mi ten signal nemusi prochazet strechou dekuju za tip