V p?tek se mi poda?ilo p?edjet na Strakonick? Porsche nem?l n?rok proto?e bu? m?l ?idi? ochrnutou pravou nohu nebo spal ale byl to kr?sn? pocit h??l m? cel? v?kend.
Kuriozitky perlicky
Kuriozitky perlicky
Porsche o Housce v?. SMART p?edjel PORSCHE
V p?tek se mi poda?ilo p?edjet na Strakonick? Porsche nem?l n?rok proto?e bu? m?l ?idi? ochrnutou pravou nohu nebo spal ale byl to kr?sn? pocit h??l m? cel? v?kend.
houska mi už neříká pane
-
Jiri Janacek
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=vExpEl0_5-Y&mode=related&search=houska mi už neříká pane
- Olii05
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Smart ForTwo v?m zachr?n? ?ivot!
P?tadvacetilet? Darko Mirinovic se pohyboval na balkon? ve dvan?ct?m pat?e.
O p?r sekund pozd?ji se v?ak u? ??til z balk?nu dol?. Na?t?st? p?ist?l pr?v? na Smartu ForTwo. Krom? n?kolika zlomen?ch kost? se mu nic v??n?ho nestalo.
P?ivolan? l?ka?i byli v?ce ne? ?okov?ni faktem, ?e Darko p?e?il p?d z v??ky 36,5 metru. Majitel zaparkovan?ho vozu pr? nev?d?l, zda se m? sm?t, nebo bre?et. Darko sice p?e?il, ale hrdinn? Smart je na odpis.
Autor: autoweb.cz (26. 5. 2007)
P?tadvacetilet? Darko Mirinovic se pohyboval na balkon? ve dvan?ct?m pat?e.
O p?r sekund pozd?ji se v?ak u? ??til z balk?nu dol?. Na?t?st? p?ist?l pr?v? na Smartu ForTwo. Krom? n?kolika zlomen?ch kost? se mu nic v??n?ho nestalo.
P?ivolan? l?ka?i byli v?ce ne? ?okov?ni faktem, ?e Darko p?e?il p?d z v??ky 36,5 metru. Majitel zaparkovan?ho vozu pr? nev?d?l, zda se m? sm?t, nebo bre?et. Darko sice p?e?il, ale hrdinn? Smart je na odpis.
Autor: autoweb.cz (26. 5. 2007)
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)