Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jo tak to pardón, přes ty vousy nebylo vidět že se směješ
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Panter píše:no jelikoz jsem vyrostl u polskych hranic, tak bych osobne polakum neposlal ani vindru ...
A kvôli tomu som písal:ak chodievaš k Polským susedom(nie posielaš prachy).
Vždy je lepšie 1 x vidie na vlastné oči ako 30 krát si pozrie foto ,aj keď nemám zlé skúsenosti.
Asi pred mesiacom som tam vydražil parkovacie čidlá so zaslaním na dobierku, písal som im párkrát email o zaslanie a stále nič neprišlo. Už ma dokonca kontaktoval aj ďa¾ší ich zákazník, ktorý je však na tom horšie, lebo im poslal prachy na účet a taktiež mu nič neprišlo. Asi tak s Poliakmi.
Ale zas ceny sú neporovnate¾né oproti našim. Treba spoji príjemné (výletik)s užitočným (nákup)a ís tam radšej osobne.
Roland2666 píše:Asi pred mesiacom som tam vydražil parkovacie čidlá so zaslaním na dobierku, písal som im párkrát email o zaslanie a stále nič neprišlo. Už ma dokonca kontaktoval aj ďa¾ší ich zákazník, ktorý je však na tom horšie, lebo im poslal prachy na účet a taktiež mu nič neprišlo. Asi tak s Poliakmi.
Ale zas ceny sú neporovnate¾né oproti našim. Treba spoji príjemné (výletik)s užitočným (nákup)a ís tam radšej osobne.
z toho si nic nedělej... to je u nás taky... Druzeta taky sliboval mlhovky a nakonec PRD...
Roland2666 píše:Asi pred mesiacom som tam vydražil parkovacie čidlá so zaslaním na dobierku, písal som im párkrát email o zaslanie a stále nič neprišlo. Už ma dokonca kontaktoval aj ďa¾ší ich zákazník, ktorý je však na tom horšie, lebo im poslal prachy na účet a taktiež mu nič neprišlo. Asi tak s Poliakmi.
z toho si nic nedělej... to je u nás taky... Druzeta taky sliboval mlhovky a nakonec PRD...
jinak vílet do polska neni špatný nápad...
Hele já ty mlhovky nevyrábím a ani nekradu,když jsem je mohl mít tak o ně zájem nebyl a jak se jedny prodaly,tak najednou o ně byl hroznej zájem,a oni už zase nejsou,ale vedu to pořád v patrnosti a když budou tak budou.
Shanim otackomer a hodiny ale ty nekrestansky penize za to nedam. Jsem ochotnej tak do 700 kc kus. Jeste me napadlo, za mych tuningovych casu jsme si kupovali otackomery a signal brali z inducky. Jestli nic nesezenu tak to tak asi dopadne. Protoze davat 1600 za otackomer plus jeste 1500 za odblokovani na diagnostice, kdy pan udela jen klik a hotovo fakt nedam. Vim o lepsim vyuziti 3000