Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aha,ja myslel zda se neobjevi nejaka jina ikona. Mas pravdu zpocatku tam skacou ty carky a pak prestanou.Ale tedkom nevim ,ta zelena ledka myslim svitila uz pri zapnuti.Ale nedari se mi zapnout tu funkci s hvezdickou.
A na displeji se ustalilo napjeti 13,2 V
Jo zelená svítí od začátku, červená při náhodným přepólování. Hvězdička je sněhová vločka, zapíná se, když nabíjíš v zimě venku. Asi to dává větší proud
Tak jsem pracně vyhrabal manuál a program 4 (vločka) je k nabíjení baterií s kapacitou 14-120Ah za studených podmínek a baterií AGM, pokud indikační dioda přestane blikat, přístroj se automaticky přepne na udržovací nabíjení.
Pazour66 píše: ↑stř 20 říj 2021, 12:41
Tak jsem pracně vyhrabal manuál a program 4 (vločka) je k nabíjení baterií s kapacitou 14-120Ah za studených podmínek a baterií AGM, pokud indikační dioda přestane blikat, přístroj se automaticky přepne na udržovací nabíjení.
musim pohledat navod,se mi zdat ze tam zadna blikajici dioda neni.Tam blika na displeji 1 - 4 carky a kdyz prestali blikat tak se do druheho dne zvedlo napjeti z 13V na 13,7 tak si myslim ze to porad neco nabijelo
Si nemyslím, že myslej ty čárky! Prostě každej z vás máte jinej rok výroby, takže se ty nabíječky přece jen trochu lišej!! Někdo diodu má, někdo nemá! Každej si má přečíst návod, kterej dostal k tomu svýmu výrobku!