Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Přes mobil sem píšu už nějakou dobu, respektive co T-mobile zavedl připojení za 39Kč na týden neomezeně ( 15Mb na týden s nějakou rychlostí a po překročení 15Mb se rychlost zpomalí, při běžném prohlížení však není snad ani možné těch 15Mb dosáhnout, takže na fórum to stačí ). Na N6230i byl ovšem malý displej. Nová Nokie má slušný displej, ale psát stylem SMS, mě kakalo, tak proto ta klávesnice. Většina funkcí mobilu se dá ovládat přímo z ní. Chce to zapamatovat si pár kláves. zkratek a pak to opravdu lítá
paráda, jen bys měl jít s dobou a mít laserovou nebo jak se nazývá
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
DYK77 píše:Myslíš tu jak se promítá na stůl jo? Jsem to na krámě neviděl
tady ne, ale amíci to maj kolem dvoukila
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail