Jak jste dosli ke svoji prezdivce ?

Kecy které nejsou k věci
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Jak jste dosli ke svoji prezdivce ?

Příspěvek od DYK77 »

Nektere veci se lepe pamatuji, kdyz si je clovek da do souvislosti s tim jak vznikly , nebo za pomoci jine pomucky a tak podobne.
Tedy alespon me pamet funguje jen pokud si neco muzu s necim spojit a tak me nikdy nebavilo biflovani napr. cizich slovicek. Stejny to je s technickymi vecmi, bavi me, ale dokud nekdo rekne, ze to je takhle a nevysvetli proc a nac, tak je to predem ztraceny.
No ale nejen kvuli lepsi zapamatovatelnosti , ale i pro legraci, by me zajimalo, jak jste dosli ke svym pezdivkam, protoze nektere nazvy jsou fakt hlavolam :-)

U me to bylo celkem asi tak, ze se ucitel nemciny tlemil memu sestrihu vlasu, tzv. ''na jezka'' no a protoze jsem to mival obcas prerostle, rikal mi ''Dikobraz'' a zkracene ''Dikousi''. Jelikoz jsem si pri tom vzdycky vzpomnel na neboztika kanara, ktereho jsme doma meli vic jak uctyhodnych 11 let a mati ho pojmenovala DYK podle jedne moji hracky ( samolepka na plastovem BMW na setrvacnik ) nenapadlo me nic lepsiho, nez pouzit tuhle prezdivku a pridat rok narozeni.

PS -Mimochodem je to asi tak vse, co jsem si z hodin nemciny odnesl :lol: Jako rustina sla paradne a kdyz jsem mel zajem jit jeste na zakladce na anglinu, tak me pro velky zajem zaku v r.1990 nevzali. Na SS jsem byl pak jediny ve ride, kdo nemel ze zakladky zaklady z NJ a tak se preskocilo prvnich par lekci, coz ve spojitosti s moji nechuti dohanet latku a stydlivosti kecat germanskou hatlatilkou dilo dokonalo. Moje vymodlena trojka na vysvedceni mi nedala sebevedomi, ze bych mel ve zdokonalovani pokracovat, a tak jsem to povesil na hrebik. No asi chyba, treba to jeste dozenu az bude potomek chodit na zakladku a bude delat ukoly :-P
Tolik k moji prezdivce :-)
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Jak prosté. Gibson = po upravě Gibon. Nepamatuju že by někde, někdy říkali jinak. :lol:
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Tak to máš ještě dobrý. Mě občas někdo řekne pánvička, což mi vadilo tak ještě na základce , ale kámoši mi většinou říkají jménem :wink: Přezdívku jsem nikdy nedostal, tak jsem musel vymýšlet :idea:
Gibon je opička ne? :)
Obrázek Obrázek
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

DYK77 píše:Tak to máš ještě dobrý. Mě občas někdo řekne pánvička, což mi vadilo tak ještě na základce , ale kámoši mi většinou říkají jménem :wink: Přezdívku jsem nikdy nedostal, tak jsem musel vymýšlet :idea:
Gibon je opička ne? :)
není problám si jí pořídit -že?
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Panter

Příspěvek od Panter »

Z online gamingu, Quake2/3, Counter-strike, cislo 2004 je rok kdy jsem se po nucene prestavce dostal k internetu :P :P :P :P
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

koupil jsem smartíka který měl na dveřích napsáno houska team.chtěl jsem to sundat ale pak jsem se zaregistroval jako houska a už mi to zůstalo
houska mi už neříká pane
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

my sme chudá rodina a tak žádnou nemám
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Nám stačíte i bez ní :D
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Gibon píše:Nám stačíte i bez ní :D
*1* :-)
Obrázek Obrázek
kimby

Příspěvek od kimby »

Tak přidám svou troškou do mlýna :-D

KIMBY vzniklo tak, že v době, kdy jsem v Praze pobývala, jela jsem s partou lidí v tramvaji, držela jsem se ve stoje jen té rukojeti ze stropu a pan řidič jel jako dobytek, takže jsem tam zavěšena do držadla lítala ze strany na stranu a řekla jsem nahlas, že by mohl jet trošku normálně, že se tam celou cestu kimbám....parta lidí, se kterou jsem jela, se začali smát, kde jsem k tomu slovu přišla, že to nikde nikdo neslyšel a co znamená kimbat...hned na to se jelo na vodu, každý dostal přezdívku a mě byla určena přezdívka dle mého slova kimbat...KIMBY a už to prostě zůstalo..(úmyslně i tak psáno)...prostě blbost na "entou" :D
Mám co mám a jsem za to ráda
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Ja to slovo Kimbat znam ;-) hehe
Klinkat, vyklat, bimbat, ... o klaceni nemluvim :lol:
Obrázek Obrázek
Panter

Příspěvek od Panter »

DYK77 píše:..o klaceni nemluvim :lol:
jeste ze jsi to psal po 22hodine ! :P :P
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

kimby píše:... a pan řidič jel jako dobytek
No tak to není možný. To nemohlo být v Praze :lol:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Panter2004 píše:jeste ze jsi to psal po 22hodine ! :P :P
No jasně, nerad bych tu někoho zkazil :lol:
Obrázek Obrázek
Jirka P
Smart ACE

Re: Jak jste dosli ke svoji prezdivce ?

Příspěvek od Jirka P »

DYK77 píše:Nektere veci se lepe pamatuji, kdyz si je clovek da do souvislosti s tim jak vznikly , nebo za pomoci jine pomucky a tak podobne.
Tedy alespon me pamet funguje jen pokud si neco muzu s necim spojit a tak me nikdy nebavilo biflovani napr. cizich slovicek. Stejny to je s technickymi vecmi, bavi me, ale dokud nekdo rekne, ze to je takhle a nevysvetli proc a nac, tak je to predem ztraceny.
No ale nejen kvuli lepsi zapamatovatelnosti , ale i pro legraci, by me zajimalo, jak jste dosli ke svym pezdivkam, protoze nektere nazvy jsou fakt hlavolam :-)

U me to bylo celkem asi tak, ze se ucitel nemciny tlemil memu sestrihu vlasu, tzv. ''na jezka'' no a protoze jsem to mival obcas prerostle, rikal mi ''Dikobraz'' a zkracene ''Dikousi''. Jelikoz jsem si pri tom vzdycky vzpomnel na neboztika kanara, ktereho jsme doma meli vic jak uctyhodnych 11 let a mati ho pojmenovala DYK podle jedne moji hracky ( samolepka na plastovem BMW na setrvacnik ) nenapadlo me nic lepsiho, nez pouzit tuhle prezdivku a pridat rok narozeni.

PS -Mimochodem je to asi tak vse, co jsem si z hodin nemciny odnesl :lol: Jako rustina sla paradne a kdyz jsem mel zajem jit jeste na zakladce na anglinu, tak me pro velky zajem zaku v r.1990 nevzali. Na SS jsem byl pak jediny ve ride, kdo nemel ze zakladky zaklady z NJ a tak se preskocilo prvnich par lekci, coz ve spojitosti s moji nechuti dohanet latku a stydlivosti kecat germanskou hatlatilkou dilo dokonalo. Moje vymodlena trojka na vysvedceni mi nedala sebevedomi, ze bych mel ve zdokonalovani pokracovat, a tak jsem to povesil na hrebik. No asi chyba, treba to jeste dozenu az bude potomek chodit na zakladku a bude delat ukoly :-P
Tolik k moji prezdivce :-)
Tak to jsem celkem rád že jsi měl přerostlé jen vlasy, ale hele, nejsi na SS trochu mladej? U tvýho dědy bych to pochopil, ale u tebe...
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
Odpovědět